Optike i nosači > Optike
ZRAK optike svih vrsta
canis:
"Eraser" ali nije Schwarzneger,samo briši,zato i postoji onaj koji oblikuje tijek.
Sejfo opet velim podržavam tvoj prošli post,pišeš istinu koja je lijenima teška i uvredljiva.
dalm:
Van teme, ali....nije se više lako snaći na Forumu, previše je tema, previše sličnih...a, Bogami, i podosta postova...Nije grijeh ako netko pita, možda, onaj tko zna, može mu pomoć upućivanjem na određenu temu...? Također, moderatori spajaju teme, što je dobro.
Nego, vezano za ovu optiku....šina je na njoj!? Koliko je to dobro rješenje..? Svakako podrazumijeva kupovinu posebnih nosača, isključivo za nju. Po meni, nepraktično.
simun2807:
--- Citat: Nosler - 27. 02. 2009. 13:58:32 ---
--- Citat: simun2807 - 27. 02. 2009. 12:31:44 ---Bok! Jedno pitanje.ČZ kal 30-06 koju optiku i montazu mi preporucujete?
--- Kraj citata ---
Tema je obradjena vise puta..potrazi,a ako ne nadjes odgovor pokusati ce mo da ti pomognemo! d4
Sta najvise lovis?
--- Kraj citata ---
tek sam poce tj. kupio pusku
canis:
U kakvom lovištu loviš?
Sa štanda?
Sa čeke?
U koje doba dana? zim
U svakom slučaju imaćeš birati između fiksnih i varijabilnih povećanja optika. Varijabilne su svojom univerzalnijom primjenom većinom nadvladale optike fiksnog povećanja,a cijene u svom rangu proizvođača su približno slične,naravno ovisno o tome koliko novaca si spreman utrošiti,za kojega proizvođača optika?
Medo,Kaligula,... i mnogi drugi su iscrpno obradili,da nemože biti iscrpnije, pitanja slična tvojima.
Kad odgovoriš na prva tri pitanja,onda tek možeš saznati što ti treba?
Pozz.!
dalm:
www.aukcije.hr, oglas pod šifrom:522225, Zrakova M76 B, ako koga zanima....ima i nosač za PASP, čini mi se....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju