Optike i nosači > Optike

ZRAK optike svih vrsta

<< < (22/43) > >>

prepelicar:
Evo jedne optike kupljene juce molim vas za misljenje kakva je optika i kakvi su nosaci nije bila skupa pa smo je kupili! Neznam nista o optikama pa mi recite zasto je dobra ova optika?

prepelicar:
Vidim da ste gledali optiku ali niko ni reci jer ovo neka cudna optika ja sam siguran da je to neka obicna optika sa malim uvecanjem! Javite se kolege!

krilaš:
prepelicar koristio sam Zrak 6x42 optiku jednu sezonu i sve što ti mogu reči o Zraku Neka HVALA LEPO za tu optiku nisam više na istoj adresi.

A ovo je Zrak iz 70 eventualno 80desetih godina proslog veka.

Pozdrav Goran

SEJFO:

--- Citat: prepelicar - 04. 10. 2009. 16:04:06 ---Vidim da ste gledali optiku ali niko ni reci jer ovo neka cudna optika ja sam siguran da je to neka obicna optika sa malim uvecanjem! Javite se kolege!

--- Kraj citata ---

Ja ću ti kolega reći jednostavno. to je zrakova optika srednje je kvalitete, odlična je za malokaliberku, samo joj napraviš nosače,  uvećanje joj je 6x42 mislim, može se koristiti i na karabinima do bolje, pod geslom  "za guzicu je sve bolje od ku..a""

ovi što će je kuditi  (il kude. krilaš--- jel na onoj slici iz Karađorđeva  Z6i koliko se razumijem u tebe na karabinu)  samo  zafrkavaju,  pa koja bi budala na vojne snajpere u JNA stavljala lošu optiku u to vrijeme----- al vrijeme  (tehnologija) je pregazilo!! zagi zagi zagi

prepelicar:
Hvala Sejfo vec kupljeni nosaci ima da cucne na malokalibarku ekstra! Teta LIJE cuvajte se stize mocni ZRAK!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju