Optike i nosači > Optike
ZRAK optike svih vrsta
Max011:
Da ima boljih od Zraka ima. Da je baš totalno djubre nije. Da može da završava posao može. Da se može reparirati za male pare može.Da ga mnogi nevole da , da se mnogi kunu u njega kunu se . I za kraj ako ga nisi puno platio a ispravan je i radi posao MAŠALA .Neka je sa srećom pazar i dugo i uspešno da te služi d1
ZARE:
Za MK?
Pa pucaće sa njim i čukun unučići!!
Neka je sa srećom! zagi
valdop:
znam za ZRAK-ove optike prije 1990 g. koje su se proizvodile u sarajevu, tako se i tvornica zvala "zrak sarajevo" ččč po meni su bile ok, za optike kasnije proizvodnje ne znam, čuo sam da ih ne proizvode više u sarajevu, mislim u tesliću, vjerojatno neko zna više o njima.
Harry P.:
prepeličar, stavi ti nju na pušku koju misliš najviše trajbati i nemaš straha da će ti se bilo što na njoj pokvariti. To ti je bolja optika nego što većina uopće ima pojma.
Neznam, kakve su sad kvalitete ove što se rade u Tesliću, ali ako je ova tvoja prijeratna, nemaš problema.
Ja također imam ZRAK optiku namontiranu na jednoj pušci, međutim, kod mene su se počeli pojavljivati prvi problemi što se tiče optike tako da ću u dogledno vrijeme morati promijeniti kundak jer mi je sav izgreban, a kad mijenjam kundak mogao bih i cijev. Kad već mjenjam to sve morat ću baciti i novu bronuru...
Ah, da, optika... uf Pa na optici bih možda trebalo malo pobrisati prašinu sa leća... fre
krilaš:
--- Citat: SEJFO - 12. 10. 2009. 19:50:19 --- (il kude. krilaš--- jel na onoj slici iz Karađorđeva Z6i koliko se razumijem u tebe na karabinu)
--- Kraj citata ---
SEJFO da u Karađorđevu na karabinu je bilo ZRAK otički nišan 6x42 i posle tog lova sam ga odmah skinuo i poklonio drugaru tu kvalitetnu optiku, a EAW montažu sam mu prodao.
Ne kažem da je loša Zrak optika ali ja je zasigurno nikada više neću koristiti , a ni bilo koju drugi FIKSNI OPTIČKI nišan.
U mom selu se kaže JEFTINO MESO ČORBA O PLOT.
Ko ne može sebi ništa drugo da priušti ,mora se zadovoljiti i sa ZRAKOM.Ovim nemama nameru nikoga da vređam ili ponižavam, samo sam realan.
I JNA nekada beše 7-ma sila sveta i 3-ća sila u Evropi, od stare slave se ne živi.
Pozdrav Goran
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju