Lovna kinologija > Pomagala

Prijevoz psa u automobilu?

<< < (14/16) > >>

Anni:
meni se ta prepreka pokazala kao vrlo loša....

Nosler:
Ja samo priznajem zicani kavez u gepeku! d4 Unutra mi stanu dva psa,imaju njihov konfor,pakujem okolo sto stane a mekse stvari stavim na zadnje sjediste.Nekako mi izgleda bolje da me pukne u potiljak vreca za spavanje nego pas od 28 kg.... u slucaju udesa.

Antezg:
Ima u Pet centru kupiti plastičnih boxova za pse raznih veličina i oblika tako da stanu u svaki gepek, a plus im je što su lagani,trajni,lako se peru,suše i rastavljaju, a i psi su sigurni u slučaju udesa(nažalost provjereno).

3006sprg:
ja sam za terijerku napravio kutiju od plastične mortarke. na gornji dio sam pričvrstio drveni okvir sa vratima i mrežom. ako se i popiša u kutiju neće procurit, a lagano za premještanje.

Antezg:

--- Citat: 3006sprg - 29. 01. 2010. 08:53:59 ---ja sam za terijerku napravio kutiju od plastične mortarke. na gornji dio sam pričvrstio drveni okvir sa vratima i mrežom. ako se i popiša u kutiju neće procurit, a lagano za premještanje.

--- Kraj citata ---
To sam si i ja nešto gledao da bi napravio-dve spojit pa izrezat rupu za vrata-samo treba sjest i napraviti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju