Lovna kinologija > Pomagala
Prijevoz psa u automobilu?
HERCEGOVAC:
Pozdrav ja sam napravio kavez tj kutiju na kuku samo ga nabacim ko prikolicu slicno samo sto treba biti cijev knap na kuku da nema lufta a da se moze skinuti (kad se osigurač sigurnosni izvadi)sa kuke i na tu cijev zavariš sanduk koji sam obložio dobro,a sa zadnje strane mrezu stavio do pola da vidi i registarsku tablicu radi policije to je za mene naj ljepse niti se čuje nema dlaka nema nista a nije mu ni hladno zagi
najlovac:
Ako neko od vas cita ''kalibar'' pa u zadnjem broju pod oglasima ima tel gospodina koji pravi kaveze na kuku ima tri dimenzije a cene su od cinimi se 40-60 eura.
Tihomir:
kutija napravljena po mjeri da stane u Nivu za jednog il dva peseka...
SEJFO:
pozdrav!!
kutija je super,,,, predlažem ti da je obložiš sa strana. i gore sa 2cm spužve a tu spužvu da obložiš skajem ili nečim sličnim,,,,da se psi ne povrijede prilikom vožnje,,,a na pod možeš lim da ga lakše obrišeš od blata itd,,,,,,,mislim samo predlažem!!!! zagi zagi zagi
Zoran:
--- Citat: SEJFO - 07. 02. 2010. 23:40:34 ---pozdrav!!
kutija je super,,,, predlažem ti da je obložiš sa strana. i gore sa 2cm spužve a tu spužvu da obložiš skajem ili nečim sličnim,,,,da se psi ne povrijede prilikom vožnje,,,a na pod možeš lim da ga lakše obrišeš od blata itd,,,,,,,mislim samo predlažem!!!! zagi zagi zagi
--- Kraj citata ---
pa to mu je skoro pa lakse kupiti gotovu kutiju d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju