Lovna kinologija > Pomagala

Teletakt!!!

<< < (4/18) > >>

banebeograd:

--- Citat: skyangel - 12. 09. 2007. 07:58:40 ---imaš ih več od 800 kn pa na dalje, ovisno o dometu, jačini i vrsti daljinskog

--- Kraj citata ---

ima li nekog linka na prodavnicu ili slicno...
odgovaraju mi naravno bas ti sto jeftiniji modeli, ne treba mi neki veliki domet
pozzzdrav

skyangel:
trgovina Kloštar 900
tel: 01 2892 589

fazan:
Ne sviča mi se ni  kao ideja da bi svom prijatelju ,a takve ih smatram , stavio mali električni stolac oko vrata.
Lijepa riječ i strpljenje čuda rade.

kiza:
Bas me interesuje da li koristite teletakt prilikom obuke pasa č Ja koristim,ali samo na pojedinim psima i samo na onim starijim od godinu-dve !Za sada ima da se naruci preko neta INOTEK teletaktovi ,jeftini su ,mogu se naci za nekih stotinak evra.

Viktor:

--- Citat: kiza - 28. 11. 2007. 22:39:35 ---Bas me interesuje da li koristite teletakt prilikom obuke pasa č Ja koristim,ali samo na pojedinim psima i samo na onim starijim od godinu-dve !Za sada ima da se naruci preko neta INOTEK teletaktovi ,jeftini su ,mogu se naci za nekih stotinak evra.

--- Kraj citata ---

Po meni je Inotek sigurno vrhunska roba a uz njemu uz bok ide Dogtra. Ne mogu reči da nisam koristio, koliko god može napraviti problema može biti i dobro rješenje kod nekih pasa. Ja sam ga koristio kod starih pasa koje sam uzimao i stvarno nakon što sam sve odradio kako se kaže "na žgance" napravio sam mali finiš sa njime i imao dobar rezultat. Kod npr. mlade kuje koju imam radim bez njega jer od početka si dajem truda i mislim da ga neču niti koristiti.

Pozdrav Viktor

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju