Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
Prepelicja jaja
draganco:
Logicno da 5 kokica ostavi 5,jedino ti ona Sesta nosila nop stop 2 i nije nijednom ostavila ;D.
komer:
jaja su izuzetno ljekovia i pomazu u slucaju da ste bolesni,jacaju imunitet,smanjuju masnoce u krvi,tlak,secer itd...bogata su fosforom,zeljezom,aminokiselinama itd...preporuca se da se konzumiraju sirova i to 5 komada dnevno starijima od 15 godina...ovisno o bolesti koju imate postoej tretmani pri kojima se konzumiraju 120 ili 240 jaja sa 2-3 mjeseca pauze pa opet...inace cura i ja znamo za veceru strest 30 komada jaja(kajgana)
PinzHunter:
--- Citat: komer - 17. 04. 2008. 17:44:26 ---jaja su izuzetno ljekovia i pomazu u slucaju da ste bolesni,jacaju imunitet,smanjuju masnoce u krvi,tlak,secer itd...bogata su fosforom,zeljezom,aminokiselinama itd...preporuca se da se konzumiraju sirova i to 5 komada dnevno starijima od 15 godina...ovisno o bolesti koju imate postoej tretmani pri kojima se konzumiraju 120 ili 240 jaja sa 2-3 mjeseca pauze pa opet...inace cura i ja znamo za veceru strest 30 komada jaja(kajgana)
--- Kraj citata ---
Ja sam dosta toga citao o jajima prepelice i siguran sam da djeluje ljekovito. Ali pored svega toga covjek ima drugi osjecaj kad se hrani sa svojim namirnicama.Jer danas je skoro sve umjetno i vise se nezna sta sve ima u zivotnim namirnicama koje kupujemo.Svoje je svoje...
SSG:
Za koje su bolesti ljekovite ččč Ko zna ččč
PinzHunter:
evo jedan link za prep. jaja
http://free-bj.t-com.hr/Stanko-Kovacevic/site1/prepelice.htm
pozz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju