Lovna kinologija > Prehrana pasa

Hrana za pse

<< < (21/36) > >>

Antezg:
Slažem se da je najbolje kuhati,ali za veči čopor treba i infrastruktura happi-veliki kotao, prikupljanje i čuvanje iznutrica,mjesto za skuhat, tako da kuhano dobivaju povremeno...

strijelac:
dečki kod mene vam je salama za pse od iznutrica 10kn-kg.

Deda M:
Bok svima -ako vas muči veča količina pasa ili štenaca ,napravi sljedeče ako možeš ,hočeš -opet da treba sranje od škrinje.KADA sam imao leglo dofurao bi juneče butove pa razrezao na velike komade skuhao i onda izrezao na sitno ,ohladio juhu pa u duple vrečice za škrinju sve spakirao i zamrznuo i onda si vadiš kad i koliko trebaš.Znam da čete sada reči koliko posla ,ali ti vadiš onda gotovo i kuhano i miran si -zavisi o količini mesa i pasa i miran si cca 7-10 dana-ako vas vaši ne otjeraju iz kuče,naročito vas mlađe i oženjene.Ja sam tako radio i prao sam posuđe i svađao ali moji štenci su kipili -3 mesna obroka i 2 mlječna pa da vidite zvijeri.Istina to je zaista posao ali....EVO tako sam ja radio i ako bude kome pomoglo biti če mi drago -pozdrav  DEDA M....

Kljunko:
 Svaka čast Deda M  zagi ! Dvije police u škrinji su za pse, dokuha se samo riža i zobene pahuljice, doda povrća iz kućnog lonca i eto fine, sjajne dlake, dobre "kakice" i zdravih pasa. Tko još može do sirovog buraga nema boljeg za  z4

Peko-BiH:
Ja koristim Purina Darling  to mu dajem ujutro a posljepodne kuhano meso naravno otpad iz mesnice i somun, nežali se još.  :hundtrinkend:  d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju