Lovna kinologija > Prehrana pasa
Hrana za pse
Deda M:
Bok svima -pa niko nuje rekao nikome da se pas nemože hraniti kak gazda hoče ili još bolje kako ga vlasnik može kvalitetno hraniti.U današnjem sranju od recesije normalno da češ prije kupiti djetetu nego psu ,šta je i normalno.Danas je i kvalitetna dehidrirana hrana skupa a nije sigurno zdravija i bolja od domače kuhinje.Psi koji jedu domaču kuhanu hranu uz dodatke vitamina biti če uvijek zdraviji i ljepšeg tena nego ovi samo na suhome,a da ne govorimo o tome kada se dođe iz lova ili šume ,treninga -naročito sada zimi da če pas biti sretan sa toplom klopom nego samo suho u porciju i -bok.Tko god ima šansu za meso i otpad -ali kvalitetan,iz klaonice da mu je to najbolje i najeftinije i najboje za psa .Eto toliko malo od DEDA M..... z14
zelenadolina:
bravo deda
amater:
--- Citat: KISS - 22. 02. 2010. 22:04:33 ---Da li preferirate davanje suhe hrane iz vrecica svoji ljubimcima, i ako dajete koja je po vasem iskustvu naj bolja - ili koju najprije p :hundtrinkend:ojedu???
--- Kraj citata ---
Drug ja Mrvicu od kada sam donio samo hranim Rojal kaninom mini od 1-10 kg za juniore i extra mi je jede
KISS:
--- Citat: amater - 22. 02. 2010. 22:12:21 ---
--- Citat: KISS - 22. 02. 2010. 22:04:33 ---Da li preferirate davanje suhe hrane iz vrecica svoji ljubimcima, i ako dajete koja je po vasem iskustvu naj bolja - ili koju najprije p :hundtrinkend:ojedu???
--- Kraj citata ---
Drug ja Mrvicu od kada sam donio samo hranim Rojal kaninom mini od 1-10 kg za juniore i extra mi je jede
--- Kraj citata ---
Hvala drug. Kad podjem u Sarajevo kontaktirat cu te da mi kazes gdje kupujes da i ja kupim. z10 d4
amater:
--- Citat: KISS - 22. 02. 2010. 22:24:44 ---
--- Citat: amater - 22. 02. 2010. 22:12:21 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Hvala drug. Kad podjem u Sarajevo kontaktirat cu te da mi kazes gdje kupujes da i ja kupim. z10 d4
--- Kraj citata ---
nije problem samo se javi z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju