Lovna kinologija > Prehrana pasa

Hrana za pse

<< < (23/36) > >>

nostromo:

--- Citat: KISS - 22. 02. 2010. 22:04:33 ---Da li preferirate davanje suhe hrane iz vrecica svoji ljubimcima, i ako dajete koja je po vasem iskustvu naj bolja - ili koju najprije p :hundtrinkend:ojedu???

--- Kraj citata ---

Ja sam za kuju kad je bila stene kupova Hills junior a za pasa K9 junior. Jest da su te vrste hrane osjetno skuplje al da su kvalitetnije vidi se na oko. A i terijer je pas koji trosi tek par kuna na dan pa cak i kad je najskuplja hrana u pitanju.

Sad su odrasli i trose K9, ne znam tocno mislim ACTIVE ili tako nesto. 300 kuna za 20 kila, al ispod banka ;)

uskok:

--- Citat: ---
--- Kraj citata ---

--- Citat: nostromo - 22. 02. 2010. 22:51:13 ---
--- Citat: KISS - 22. 02. 2010. 22:04:33 ---Da li preferirate davanje suhe hrane iz vrecica svoji ljubimcima, i ako dajete koja je po vasem iskustvu naj bolja - ili koju najprije p :hundtrinkend:ojedu???

--- Kraj citata ---

Ja sam za kuju kad je bila stene kupova Hills junior a za pasa K9 junior. Jest da su te vrste hrane osjetno skuplje al da su kvalitetnije vidi se na oko. A i terijer je pas koji trosi tek par kuna na dan pa cak i kad je najskuplja hrana u pitanju.

Sad su odrasli i trose K9, ne znam tocno mislim ACTIVE ili tako nesto. 300 kuna za 20 kila, al ispod banka ;)

--- Kraj citata ---

Uzimam CIBAU Active hranu...... d4
evo koristim je 3 godine...prijatelj mi diler u Rijeci,i od kad mi je preporucio jako sam zadovoljan...
Navodno je to superpremium hrana(piše na kutiji)
a i prijatelj mi se kuzi malo u te hrane i kaze da je ozbiljna konkurencija Royal Caninu...
Ne znam,ali pasi je dobro jedu,male granule,
izmeti mali(za razliku kad su bili na K9) i lipo mi izgledaju,zdravo...
Vreca 20kg košta 320kn...

cele:
ja koristim k9 i hrana je super dobra.

amater:
Posto ste vi vecina lovci pa me zanim kada krecete u lov dali dajete psima katosal,biodil,vitoligan itd... mislim za oporavak jer organizam trpi strasne napore pa zanima me kako to ide kod vas jer nemoze sa iste hrane na lancu da na njoj danas pretrci 30 km

KISS:
To je realno razmisljanje, ali mislim da su rijetki lovci koji sve to praktikuju. Daje se ono sto se u tome momentu ima samo u vecoj kolicini i mozda neka kvalitetnija kucna hrana.
Mozda mnogi ovo nece priznati ali ovo ti je u velikoj vecini ovako. d1  :hundtrinkend:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju