Lovna kinologija > Prehrana pasa
Hrana za pse
dr.natterwald:
--- Citat: amater - 22. 02. 2010. 23:34:28 ---Posto ste vi vecina lovci pa me zanim kada krecete u lov dali dajete psima katosal,biodil,vitoligan itd... mislim za oporavak jer organizam trpi strasne napore pa zanima me kako to ide kod vas jer nemoze sa iste hrane na lancu da na njoj danas pretrci 30 km
--- Kraj citata ---
amater ovi pripravci šta si nabroio su jako dobri samo se trebaju znati dozirat i trbale bi ga davati
stručne osobe (tim prvestveno mislim na doziranje i ponavljanje) tek zadnje na samu aplikaciju....do ovih preparata je lako doć i većina ih vlasnika pasa daju sami....u 90 posto slučajeva ljudi griješe.
peca:
davao sam prije psima suhu hranu ali dajem im je sve manje i prelazim na meso i ono što im ja napravim ili ostane iz kuće(tjestenina,riža)kiss imaš u kreševu u mesnoj industriji mesa 1kg za 0,50Km (hrenovke i kobasice) z10
PinzHunter:
--- Citat: amater - 22. 02. 2010. 23:34:28 ---Posto ste vi vecina lovci pa me zanim kada krecete u lov dali dajete psima katosal,biodil,vitoligan itd... mislim za oporavak jer organizam trpi strasne napore pa zanima me kako to ide kod vas jer nemoze sa iste hrane na lancu da na njoj danas pretrci 30 km
--- Kraj citata ---
ovo prvi put čujem?????
psu treba prvo dobra hrana,pa onda trening,ako je na lancu do lova onda mu ni ovi katobiogani nepomažu.sav se naježim kad čujem za te astronomske dodatke.
grom:
Dok su mi baba i dide radili u odmaralištu (baba bila šef kuhinje) imao sam najveće, najsnažnije i najljepše posavce ikada, a jeli su uglavnom kuhano i sirovo meso, povrće itd... Sada se snalazim svakako, malo Top Energy, malo tjestenina s tunjevinom, riža sa kožom od pršuta...
Drash:
Evo da se opet malo uključim. Naišao sam na netu web stranicu sa recenzijama večine hrana za pse ( www.dogfoodanalysis.com ). Koliko vidim hrana je klasificirana od one sa jednom zvjezdicom ( najlošija ) pa sve do premium hrane sa 6 zvjezdica. Ako se malo bolje pogleda vidjet ćete da je većina hrane koja se kod nas nudi na tržištu sa jednom ili dvije zvjezdice ! Strašno! Istraživajući naišao sam na hranu CANIDAE koja po njihovom ima 5 zvjezdica a prodaje je kod nas Veterinarska stanica Zagreb. 15 kg košta oko 300 kn naspram Hillsa koji je puno skuplji. Potrošio sam već 3 takve vreće na moga brakirca i mogu priznati da sam zadovoljan. Ima li još kakvoga iskustva sa ovom hranom ? zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju