Lovna kinologija > Prehrana pasa

Hrana za pse

<< < (13/36) > >>

sljuka lukavec:
Moze li mi netko reci gdje ima za kupit hrana Top Energy.

fulir:
mislim da davor gmižič drži tu hranu

File:

--- Citat: sljuka lukavec - 07. 07. 2009. 20:13:08 ---Moze li mi netko reci gdje ima za kupit hrana Top Energy.

--- Kraj citata ---

ako si u mogučnosti radje nešto premiuma

piše na njoj oko 30 % proteina a  5 % mesa zanči da sve proteine izvlače iz soje, a opće je poznato da u psečoj prehrani treba bit najmanje 70 % mesa a povat psu uz revimo k američkim stručnjacima 95%...

Ako češ je kombinirat s naprimjer iznutricama,drugim mesom,BARF ili nešto tako nema problema kao osnovnu i jedinu prehranu ja je nebi davao...

Mirek uvoznik je taj koji si naveo tj. Gord velika gorica

dean:
Ne treba biti tako jaka... 20-25 % proteina i 10-15 % masti i to je to... To je dobar omjer. Nema potreba za jačom, osim kad je sezona lova, onda ova koju File predlaže... Probao sam u 4 godine koliko imam psa dosta toga i stvarno nema potrebe za Premium ako nije sezona jer se pas deblja... A moj pas je svaki dan vani u šetnji od 2-12 sati. Kako bi izgledao pas koji ne izlazi iz boksa a toliko jede...

Neno:

--- Citat: dean - 08. 07. 2009. 08:35:14 ---Ne treba biti tako jaka... 20-25 % proteina i 10-15 % masti i to je to... To je dobar omjer. Nema potreba za jačom, osim kad je sezona lova, onda ova koju File predlaže... Probao sam u 4 godine koliko imam psa dosta toga i stvarno nema potrebe za Premium ako nije sezona jer se pas deblja... A moj pas je svaki dan vani u šetnji od 2-12 sati. Kako bi izgledao pas koji ne izlazi iz boksa a toliko jede...

--- Kraj citata ---

Svaka čast, samo ne znam kako tvoje kolege gledaju na to da ti je pas u lovištu u 4 i 5 mjesec po nekoliko sati dnevno?

Ili možda nije u lovištu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju