Lovna kinologija > Prehrana pasa

Prehrana gonica tijekom proljetni/ ljetne sezone

<< < (3/3)

Deda M:
Daj probaj kuhano (obareno)meso pa da vidimo kad ga proba jel bude papao polako-pas je mesoždre pa neče baš svaki suho,dobro za ljeto da se ne "ukiseli"kuhano-ali meso je uvjek dobro došlo.Nekada kada sam ih imao više nikada mi nisu "odbili" junetinu /teletinu ili grkljane -pozdrav  DEDA  M.....   z14

Nosler:

--- Citat: Deda M - 29. 03. 2011. 22:03:26 ---Daj probaj kuhano (obareno)meso pa da vidimo kad ga proba jel bude papao polako-pas je mesoždre pa neče baš svaki suho,dobro za ljeto da se ne "ukiseli"kuhano-ali meso je uvjek dobro došlo.Nekada kada sam ih imao više nikada mi nisu "odbili" junetinu /teletinu ili grkljane -pozdrav  DEDA  M.....   z14

--- Kraj citata ---
Sad ne shvatam....jel moraju da jedu brzo ili polako?!  happi
Nemam potrebe da experimentisem jer sam zadovoljan i izgledom a i zdravljem pasa! d4

Deda M:
kAKO si napisao da ti jede zrno po zrno,a moj komentar se odnosio za tog psa (za meso) a ako si zadovoljan neka tako i ostane -ali probaj u zimi ili po hladnoči davati kuhanu hranu(meso i dodatke) vidičeš da če psi biti zadovoljniji,naročito stariji psi,a i nemoj -mo zaboravit da je pas mesožder a ne neki "suhožder"koji če biti zadovoljan sa dehidriranim više nego sa kuhanim ili obarenim mesom ,samo šta to traži veču žrtvu i financijski je skuplje.Ako si zadovoljan o.k. a kad nebudeš promjeni prehranu na domaču pa češ vidjeti -pozdrav  DEDA  M... z14

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju