Lovna kinologija > Prehrana pasa
Prehrana gonica tijekom proljetni/ ljetne sezone
.44 ML:
Ne znam za vaše pse ali moji goniči ne ostave ništa. Čim pojedu sve s tanjura čekaju kao da ni nisu jeli, tako da nema šanse da im nešto ostane a kamoli da se pokvari. z4
Deda M:
Vjerojatno imaš mlade pse ili psi nisu hranjeni kvalitetno ,jer takvi psi jedu sve i ne pitaju koje je doba.Imao sam dosta pasa (ne lovačkih) i znam iz iskustva vlastitoga ,a i moji prijatelji koji imaju lovne pse imaju istu stvar ko i ja nekada.Neznam kako i koliko i sa čim hraniš ali to ti je vrlo važan detalj -pas kome fale vitamini i koji jede ne kvalitetno uvijek ili skoro uvijek če pojesti sve ,ponekad i veču količinu i na kraju višak i povratiti dok visoko kvalitetno hranjen pas če se činiti da bira hranu i jede malo ali kvalitetno-dosta toga zavisi i o pasmini jer i tu ima razlike-a ,toliko i pozdrav DEDA M.... z14
p.s. -nisam rekao da ti loše hranišjel neznam kako i sa čime ali to su činjenice,kako sam napisao
Nosler:
--- Citat: .44 ML - 28. 03. 2011. 21:08:43 ---Ne znam za vaše pse ali moji goniči ne ostave ništa. Čim pojedu sve s tanjura čekaju kao da ni nisu jeli, tako da nema šanse da im nešto ostane a kamoli da se pokvari. z4
--- Kraj citata ---
E tako jede i moja finkinja...cak bih se zakleo da se pomaze i usima dok jede... happi
Deda M:
Možda vi držite svoje pse na kakvoj "laganoj" djeti pa su zato stalno gladni ..... hao hao hao sor,pozdrav DEDA M....
Nosler:
Ne bih rekao da mi psi jedu laganu hranu ali jedan jede sa apetitiom od malena a drugi polako i zrno po zrno. teaa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju