Lovna kinologija > Prehrana pasa
Problem jedenja kod psa
SEJFO:
Pozdrav!!
probaj ga očistiti od parazita, ako nisi, kupi mu PROMOTOR- to je kombinacija raznih vitamina,jer ako je zdrav ima da jede sam kruh. I ja sam imao sličnih problema (bio sažaljiv na hunda volio ga puno a on me zajebavao, sve dok u lovu nisam vidio da moj kolega svojima baca suh kruh a oni se otimaju za njega, otad i moj jede sve, ne daj mu ništa drugo dok ne izgladni!!!
Stipe Šibenik:
Niste u pravu, moji isto neče da jedu suhu kupovnu hranu ako nije pomješana naprimjer sa juhum i tako oduvjek, Jedu samo kupovno ako je ona kao mesni doručak. Skroz su zdravi i tako godinama.
SEJFO:
Ti si Stipe u pravu-ali svako hrani psa onim što ima-tj čim raspolaže, a u pravu si malo morgen
i ja bi jeo bečku, itd, al bogami ponekad i namažem, a tvoj pas je tebe da prostiš zajebo, jer ti je nametnuo svoj "meni". znaš onaj vic o Cigi kad je naučio psa da jede jabuke 8držao ga gladna). zagi
Stipe Šibenik:
Varaš se druže, moj proždire ono šta i ja ručam, a slabije se zalječe na kupovno, konzerve jede samo kad smo negdi na putu.
Nebi virova da obožava i kupus na ulje.
KOBI:
U mene kad mu bacim komad kruha skoci metar u zrak i uhvati.proguta i ne zvace.a najvise voli kad ostane pola serpe graha pa kad mu zadrobim pola kruha.ma tusi se jeduci.
moram priznat tako je od malena pa valjda ne zna za bolje :laugh:
Isto tako jedu samo jednom dnevno i to oko 17:00 sati i to je sve.
jeli su nekad i 2 puta dnevno al to im je uticalo na kondiciju i sami izgled.
Inace gonici se preko ljeta udebljaju a zimi kad sezona lova pocne dodju u kondiciju nakon par lovova.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju