Lovna kinologija > Prehrana pasa

Sirovo meso - DA/NE

<< < (5/9) > >>

File:

--- Citat: Antezg - 16. 02. 2010. 15:54:41 ---A što kad se hrani 7 pasa,a pojedu sigurno malo više-pogotovo zimi...$$$$$$$

--- Kraj citata ---

u startu je skuplje hranit 7 nego jednog,,,,nemam ni ja jednog---

al da imam 7 sigurno bi hranio dehidrat plus što bi im dodao malo mesarskih proizvoda i bili bi ko rakete...

a i riba je zakon za psa najbolje što mu možeš dati,u njoj od bjelančevina do omega3

Antezg:

--- Citat: almir - 16. 02. 2010. 17:37:36 ---
--- Citat: Antezg - 16. 02. 2010. 17:26:39 ---E jebga- ja nemam tih problema pošto nemam ptičare happi happi

--- Kraj citata ---
ae onda zatebe nema problema zagi
mada može i tvoj dobit gliste ili... ččč

--- Kraj citata ---

Dobiju i pratele redovito ;)

--- Citat: File - 16. 02. 2010. 18:07:10 ---u startu je skuplje hranit 7 nego jednog,,,,nemam ni ja jednog---

al da imam 7 sigurno bi hranio dehidrat plus što bi im dodao malo mesarskih proizvoda i bili bi ko rakete...

a i riba je zakon za psa najbolje što mu možeš dati,u njoj od bjelančevina do omega3

--- Kraj citata ---

Dobivali su dehidrat-štenci kvalitetan, i sada ga dobiju povremeno kad ponestane napoja happi, ali kažem ti da su se preporodili odkako sam prešao na napoj(sirovo meso,kuhano meso i iznutrice,kosti,riža,tjestenina,kruh,povrće,ostaci,...)

Nego,reci jel može srdela npr.--uvaliti svakome 1-2 srdele par puta tjedno nebi trebao biti neki problem, baš ću probati jel će htjeti to jesti.

PinzHunter:
Antezg u potpunosti se slažem sa ovim.

Dehidrati su ok,ali nesmije se samo dehidrat koristiti. Sirovo meso ok samo ne krvavo,znači ocjeđeno i provjereno.Ono što nama nepaše netreba ni psima davati.

Redovne posjete kod mesara provjerenih naravno, su dobre za naše ljubimce. Ja svom nekuham niti ću kuhati,zima je i meso se nemože pokvariti,ljeti ima zamrzivač i pakujem mu u porcije kako bi se noć prije otkravilo i to je to.

Kad sve saberemo, dehidrati su najpovoljniji od svega ovog,ali netreba samo dehidrate davati. Ja sam sjeo i izračunao i pokazalo se da od dehidrata nema bolje računice nakon klaoničkih ostataka naravno koje neplaćam.Mesari su zadovoljni kad nemoraju otklanjati klaoničke otpatke. zagi

nitroexpress:
prilikom odstrela zeca, uvjek utrobu izvadimo i damo psima da pojedu. dali je to opasno zbog mogućih bolesti i nametnika -neznam, ali tako su nas podučavali stariji lovci d1, pa ako je valjalo njihovim :smil4226ce1d491b5: valja i našima ref, kažu da je dobro jer to pas shvati i kao nagradu za dobro obaljen posao...

SEJFO:

a niko ne spominje maslinovo ulje,,,,,,,a ono  je super.....posebno za štence...... z14 z14

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju