Lovna kinologija > Prehrana pasa

Sirovo meso - DA/NE

<< < (6/9) > >>

File:
naravno da može srdela očisti jo ljusko justru ili kako to već neko zove na način da nožičem stružeš u kontra smjeru od te ljuske i daj pasima slobodno sa kosti i glavom (iz mora se sve jede)

Nekim pasima ali rijetko zasmeta jer je plava riba teža za probavu od bijele,no to su psi sa oštečenom sluznicom želuva kao i kod ljudi gastritisi ovi oni... al plava ti je riba bpgatija sa omega 3

Sejfo ja nisam ni napominjao maslinovo ulje jer se to kod mene podrazumjeva jer ga imam dovoljno da ga i psi dobivaju usudio bi se reči u dnevnim količinama...
Ne treba pretjerivat ni sa mas. uljem ni sa jajima...
jaje jednom tjedno zdobit skupa s ljuskom i dat psu ako je Giant (ogromna pasmina) može i 2
a ulje po žlicu pomješat s hranom 2 puta tjedno... ako je previše psi imaju rijetku stolicu (usro se ko trčka)
a često rijetka stolica povlači one probleme s analkama koje smo i prije spomenuli

almir:

--- Citat: SEJFO - 16. 02. 2010. 20:28:27 ---
a niko ne spominje maslinovo ulje,,,,,,,a ono  je super.....posebno za štence...... z14 z14

--- Kraj citata ---
d4 Sejfo legendo i moji psi jedu kod Ane  rostilj

Kljunko:

--- Citat: almir - 16. 02. 2010. 17:10:32 ---A što ako postane krvoločan pa počne klati umjesto fermati  ččč

--- Kraj citata ---
Neće! Moji jedu samo sirovo i fermaju  d2. Jedini problem s fermom može biti ako uspije živo uhvatiti, to se nebi smjelo prečesto događati, tada može prestati fermat i počet lovit. Moj sirovo-mesojed donio jednom živo fazansko pile, nije pojeo niti ga ozlijedio, uspješno je vraćeno u stanište a on i dalje ferma  ref.
 Sirovo meso iz kontroliranih uvjeta (i mišičje i iznutrice) najbolja je hrana za mesojede - pse a dehidrati pa i oni vrhunski sadrže najviše oko 30% mesa (moš mislit kakvog i kojeg  uf) a koštaju ko šnicli... onda trči veterinaru, pa analke, pa povraća žutu pjenu, pa ima proljev i sto čuda. Kad sam u gužvi s vremenom istresem pileće vratove i  z1.... Dlaka sjaji a s docom pijemo kavu, "nebu mene marketing  pesi "

almir:

--- Citat: Kljunko - 17. 02. 2010. 07:51:01 ---
--- Citat: almir - 16. 02. 2010. 17:10:32 ---A što ako postane krvoločan pa počne klati umjesto fermati  ččč

--- Kraj citata ---
Neće! Moji jedu samo sirovo i fermaju  d2. Jedini problem s fermom može biti ako uspije živo uhvatiti, to se nebi smjelo prečesto događati, tada može prestati fermat i počet lovit. Moj sirovo-mesojed donio jednom živo fazansko pile, nije pojeo niti ga ozlijedio, uspješno je vraćeno u stanište a on i dalje ferma  ref.
 Sirovo meso iz kontroliranih uvjeta (i mišičje i iznutrice) najbolja je hrana za mesojede - pse a dehidrati pa i oni vrhunski sadrže najviše oko 30% mesa (moš mislit kakvog i kojeg  uf) a koštaju ko šnicli... onda trči veterinaru, pa analke, pa povraća žutu pjenu, pa ima proljev i sto čuda. Kad sam u gužvi s vremenom istresem pileće vratove i  z1.... Dlaka sjaji a s docom pijemo kavu, "nebu mene marketing  pesi "

--- Kraj citata ---
Točno mi nije jasno
čitam ponovo jel ispravno reći mesni sir il sirovo meso http://online.konzum.hr/categories/5471418/products/60016348

File:
pošto je imes mesna industrija očigledno je da se radi o nekakvom mesnom siru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju