Lovna kinologija > Prehrana pasa
Sirovo meso - DA/NE
Deda M:
E moj FILE ja sam ti davno nekada imao pse i bavio se pomalo uzgojem -to znači da sam uzdizao štenad koji su bili stari 3-4 mj.pa mi ljudi nisu vjerovali da su stari samo 3 mj. -a znaš zašto,jeli su 3 mesna obroka,juneči i teleči but prokuhan sa dodacima i povrčem + 2 mlječna .Imao sam ratove sa ženom -radi suđa i pranja ,ali da vidiš kako peseki rastu i napreduju ko gljive rastu.Ali to su bila vremena do je Bog hodao po zemlji i dok tebe vrlo vjerojatno nije bilo-BEZ LJUTNJE.Ako se meso skuha sa dodacima koje ti metneš nema gubitaka bitnih za napredak.U ona nekadašnja vremena nije bilo suhe hrane za velike ni za male pse ali su bili zdraviji i vitalniji nego današnji jel nisu jeli ova sranja kao danas -nije bilo boleština koje danas vladaju kod pasa niti kod ljudi.No dosta od mene -radite kako i kaj hočete a ja ču svoje pse hraniti kak ja znam,po starom sistemu i iskustvu-ajde pozdrav svima DEDA M... z14
File:
slažem se i primjenjujem tu metodu 3 mesna 2 mliječna tj. nekad jedan...
Ali da nemaš problema sa ženom netreba kuvat jer ako je meso ispitano nema se šta pasu dogidit,a ti kako si deda sigurnom imaš viška vrimena pa ti to da ti brže prođe dan...
i u ribe nema boleština to se nije prmjenilo, a riba je u prehrani pasa još bolja od mesa...
U mene i dan danas Bog hoda po zemlji tj. non stop je samnom i sa svakim od mojih a i kud češ ljepšeg razdoblja života od mladosti (zdravlje,fakultet,žene,lovovi, pasi,....) Ko bi se na to ljutio ččč d4
Deda M:
Neko može do jeftine ribe a neko do junetine,šta češ svako če uzet ono do čega može doči,zar ne FILE-ali nemoj zaboravit da če pas prije uzet meso,pravo meso nego ribu.Ja sam svojima petkom davao isto ribe ali sam puno puta bacio ali ono meso,pravo nikada,ipak su oni od vuka došli a ne od morskih pasa,zar ne.Moramo se i našalit ,ali je to istina.A za Boga ,neka i dalje bude sa tobom i tvojima ,uživaj dok si mlad i dobra ti kob i u lovu i ostalom-pozdrav DEDA M... z14 i zagi
File:
neznam biće ostavljaju tu rječnu... moji ludi za ribon
grom:
--- Citat: SEJFO - 16. 02. 2010. 20:28:27 ---
a niko ne spominje maslinovo ulje,,,,,,,a ono je super.....posebno za štence...... z14 z14
--- Kraj citata ---
Sejfo je iz kraja di nema ni jedne masline pa zna šta valja!!! d4 Ja ponekad skuham tjestenine i dodam tunjevinu iz konzerve pa sve to zalijem maslinovim uljem! Jedu kao ludi, a dlaka im sjaji...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju