Lovna kinologija > Prehrana pasa
Sirovo meso - DA/NE
zoki:
--- Citat: SEJFO - 16. 02. 2010. 13:26:52 ---POZDRAV!!! zagi
eEEEEEEEEE što je onaj ZOKI bio ljudina,,,,,a ovaj ÐŽORÐŽO zajebaje,,,,!!! ;) d4
kao prvo,,,, praktikujem ako sam u mogućnosti jednom sedmično dati psima sirovo meso, uglavnom se to radi glođanjem kostiju...pogotovo štencima od 3 do .6 mjeseci kad mjenjaju zube, normalno da kosti dobijem iz mesnice pa ispada da je meso pregledano, sve đžigerice i bijelu i crnu OBAVEZNO iskuhavam ,,,,, e to je sva nauka,,,,sirovo meso je dobro davati psima,,,nauka je dokazala ...neko će objasniti..ja sigurno neću jer znam da ne znam!!!! zagi zagi
--- Kraj citata ---
Pozdrav kolega Sejfo i hvala na lijepom razmišljanju o meni.
Zoki je opet tu!! zagi
A što se tiče hranjenja psa, neznam koliko je dobro ili ne psu davati sirovo meso. Znam da se nikako ne bi smjele davati pileče i svinjske kosti. Samo govedske. Ja svog psa hranim pretežno suhom hranom osim kad žena ima generalno čiščenje škrinje za meso pa se nađe uvijek nekih starih komada špeka ili mesa koje dugo stoji. To se onda prokuha i pesek se jako veseli takvom obroku.
Alpino:
Sirovo meso ima naj više kalorija i raznih vitamina. Još nisam čuo da se pas razbolijo od sirovog mesa.
Godinama ranim pse i obavezno dva puta u tjednu dajem sirovo.
Deda M:
Možeš sirovo kako veliš ali bolje bi ga bilo baciti u kratki kip ,cca 10 min. radi eventualnih bakterija na površini mesa,opet dobiješ skoro sirovo ali pomalo sterilizirano.Pozdrav DEDA M... z14
zoki:
--- Citat: Deda M - 22. 02. 2010. 23:13:23 ---Možeš sirovo kako veliš ali bolje bi ga bilo baciti u kratki kip ,cca 10 min. radi eventualnih bakterija na površini mesa,opet dobiješ skoro sirovo ali pomalo sterilizirano.Pozdrav DEDA M... z14
--- Kraj citata ---
z14 zagi
File:
netreba nikakvo kuhanje jer samo dobiješ to da si uništio hranjive tvari iz mesa a nisi uništio sve bakterije jer večina bakterija odlazi kada meso na najdebljem djelu postigne min. 9o stupnjeva a to je za pola sata kuvanja d1...
bože dragi nečete valjda pasu davat meso koje vi nebi jeli znači sve ovo što ja nazivam meso je meso kupljeno ili dobiveno od mesnice koja provjerava svoje proizvode
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju