Lovna kinologija > Prehrana pasa
Začinjena hrana u ishrani pasa. DA ili NE?
dean:
Predstavi se i onda udri po tipkovnici!
almir:
Ne, osim soli (u malim kolicinama) zacini se ne preporucaju npr. mentol, kakao, papar, paprika i sl.
te tvari stetno djeluju na bubrege. posljedica je da se u krvi gomilaju stetne tvari (UREMIJA)
Slatkisi i secer izazivaju proljev. povrce koje napuhava je zabranjeno (grah, grasak, kupus, mahune)
krumpir se također ne preporuca osim u malim kolicinama te ako je dobro prokuhan, svjezi kruh je isto zabranjen eto tolko pa sad ti vidi s cim ces ga hranit.
E da deane predstavit cu se al nekako volim da nisam po ps-u ;)
zbog tog i pisem u 2 odgovora
evo picim da se predstavim d4
Zoran:
--- Citat: almir - 23. 07. 2008. 14:08:32 ---Ne, osim soli (u malim kolicinama) zacini se ne preporucaju npr. mentol, kakao, papar, paprika i sl.
--- Kraj citata ---
neznam jesi ti bio kad sam ja sejfi objasnio sta da uradi sa feferonom!¨ :shok:
almir:
bio sam ja taj post nebi ni briso nekako mi se cini da smo napisali isto samo sto si ti nisi okoliso :laugh:
Deda M:
BOK dečki eto me malo kod vas mladih pa da vam i tu velim par slova-kako su neki rekli prije mene -u malim količinama da a nešto žestoko N.E. ,smeta vama -smeta njima,kad popijete previše jel drugi dan dobro -nije .Tako je i sa njima,psima ipak su oni nastali od vuka,a kaj je vuk imao gluposti od začina i vitamina ,i preživio je do danas a današnji psi su več izgubili 50 posto onih starih iskonskih nagona.No dosta od mena -pozdrav od DEDA M....
z14
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju