Lovstvo > Provjera znanja

Jos malo o kunama

<< < (5/9) > >>

STARI AVDZIJA:
eto zoka a ti naprijed sve to sakrio tom ručerdom .........tu lisu uf

zhrvoje:
Kod Zorana je na slici kuna bjelica, vrh njuske nije crn, nekako je smeđkast, a zadnje noge su vidno duze od polovice repa 8)

STARI AVDZIJA:

--- Citat: zhrvoje - 11. 10. 2008. 00:42:03 ---Kod Zorana je na slici kuna bjelica, vrh njuske nije crn, nekako je smeđkast, a zadnje noge su vidno duze od polovice repa 8)

--- Kraj citata ---
ma zezam al da je znao da će biti na"kvizu"sliko bi je valjda drugačije,tebi čestitam just

medicus:

--- Citat: zhrvoje - 11. 10. 2008. 00:34:09 ---Moja familija se davno prije skoro pa profesionalno bavila lovom na kune radi krzna. I ja sam ulovio svoj dio tako da sve ovo znam iz iskustva a ne iz knjiga. I danas kod kuce imam 20-tak ustavljenih krzna tako da ako tko bude imao prilike mogu mu prakticno pokazat razlike.
 Najveca zabluda kod razlikovanja kuna je boja lise, mnogi kazu da je kod bjelice bijele a kod zlatice zute boje. To nije tocno skoro pa polovica krzna bjelice koje imam ima lisu zuckaste boje. Pravi pokazatelj je samo oblik lise  z10 z10..

--- Kraj citata ---

ako imaš lubanju od obje,pogledaj zadnji kutnjak gornje čeljusti i to njegovu bukalnu stranu(onu koja je okrenuta prema obrazu,i reci koja je razlika ;D

Zoran:

--- Citat: zhrvoje - 11. 10. 2008. 00:42:03 ---Kod Zorana je na slici kuna bjelica, vrh njuske nije crn, nekako je smeđkast, a zadnje noge su vidno duze od polovice repa 8)

--- Kraj citata ---

takozvana B bjelica!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju