Streljaštvo > Streljane
Civilna streljana za pušku u području Zagreba. Utopija ili ??
skyangel:
stvari se vrlo lako mijenjaju svagdje u svakakvim udrugama. dovoljno ti je imati dovoljan broj istomišljenika koje okupiš oko sebe... ;)
P.S. i najvažnije, čVRSTA INICIJATIVA.
Kaligula:
Otkad posječujem ovaj forum,osjetno se bolje osječam,jer znam da više nisamm jedini koji razmišlja kao ja . :D
Kad sam počeo stažirati za lovca,prvenstveno mi je to bila prilika za bijeg od stresa i napetosti u poslu,bijeg od gradskog pritiska i prilika da uživam u prirodi na iskonski način. ;D
Je,smrzao sam se,naradio se,zmazao se kao prasac i potrošio gro love na rundanje. z12
Ali otvorio mi se savim novi pogled na svijet prirode,lovaca,brige o šumi i divljači i na žalost još jedno razočaranje u ljudima.
Bar pojedinima,koji sebe nazivaju lovcima.
Kad gledam tu staru postavku lovaca koji upravljaju lovačkim društvima,Lovačkim Savezom i ostalim "upravljačkim mehanizmima,ja ne vidim lovce,ljubitelje prirode,životinja i kolege nego šablonizirane birokrate koji su lov i lovstvo pretvorili u pisarnicu i postkomunističku tvorevinu opterečenu sastančenjem,glasovanjima,pretakanjem iz šupljeg u prazno i pričanjem stalno jednih te istih priča. >:(
Kad se netko usudi postaviti neko pitanje ili ga ignoriraju ili kažu "mali ne diži prašinu bez veze,ionako niš nebuš napravio nego samo glavonjama se zamjerio." . d5Pitanje civilne streljane,lovačkog pomladka,dječje lovačke škole,pitanje strahovitog pritiska koji MUP vrši na lovce i opčenito ljubitelje oružja itd. z14
To su samo neke od bolnih tema koje se nitko ne usudi pokrenuti i konačno pozitivno rješavati. :-[
Jesmo mi izašli iz komunizma,ali nije komunizam iz nas. :(
I dalje šutimo pokunjeni i ak nam nešto daju dobro,ak ne daju opet dobro. :'(
Dok ne tuku dobro je. :'(
Bože,koji smo mi papci.
Sve mi je neugodno. >:(
medo:
Podrzavam 90%
10% su izuzeci i casni ljudi medju njima ;D
Steta ali tako je pa sad imamo MHLS pa nek se laje,razmislja,pita itd.
Pa neka oni pokazu kako se radi. Nadam se da su samostalni i da ih HLS ne kontrolira previse d1
Trebaju nam ljudi s puno energije rekose na jednoj sjednici HLS-a u ZG na sto im je jedan odgovorio:" Imate je oko sebe samo je ne koristite. Ustupimo nasa mjesta tim mladjim i ucenim ljudima za postizanje novih ciljeva. Toliko je mladih veterinara,sumara, pravnika itd diplomiralo ali ih nema nigdje" Vecina je sutila i mrmljala kroz zube ali nekolicina je to podrzala i predsjednik isto.
Svjesni su oni da im trebaju mladi ali nazalost samo je manji dio spreman ustupiti svoje fotelje.
Bobi:
--- Citat: skyangel - 22. 08. 2007. 13:35:57 ---ma onaj dečko kaj drži eurograd mi se nije baš svidio previše. nekak mi preneozbiljno djeluje za sve to...
a kaj se tiče pucanja, pa to mi ne ide u glavu da vi u vlastitom lovištu ne možete pucati kad očete i kak očete. ja dođem na lovački dom, stavim metu iza doma i streljane za golubove i PUCAM. pa pobogu moje je lovište, ja ga čuvam održavam i brinem se o njemu komplet. i još da mi onda neko brani pucati tamččč volio bi vidjeti toga nekog ko bi mi prigovorio...
--- Kraj citata ---
Problem je sto je Lovacka kuca dosta blizo naselja, pa ljudi cesto imaju problema s nasim pucanjem :(
Inace mogu ici u teren pa puknut koji metak, ali to ipak nije ono sto bi ja volio...
Streljana je ipak bolja, tu dodjes platis i pucas do mile volje, zar nije takoč
Trening, to je ono sto mi fali d7
medicus:
Tijekom sluzenja vojnog roka ja sam u nekoliko navrata bio na gadjanju u Vrapcanskom potoku,e sad,zanima me da li se tamo moze doci i u privatnom aranzmanu,znam da tamo org razna natjecanja u streljastvu(zracni pistolj,malokal.),trazio sam na netu ali nisam uspio nista konkretno pronaci,znate li vi nesto o toj streljani.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju