Streljaštvo > Streljane
Civilna streljana za pušku u području Zagreba. Utopija ili ??
skyangel:
ma onaj dečko kaj drži eurograd mi se nije baš svidio previše. nekak mi preneozbiljno djeluje za sve to...
a kaj se tiče pucanja, pa to mi ne ide u glavu da vi u vlastitom lovištu ne možete pucati kad očete i kak očete. ja dođem na lovački dom, stavim metu iza doma i streljane za golubove i PUCAM. pa pobogu moje je lovište, ja ga čuvam održavam i brinem se o njemu komplet. i još da mi onda neko brani pucati tamččč volio bi vidjeti toga nekog ko bi mi prigovorio...
skyangel:
--- Citat: dean - 22. 08. 2007. 13:33:50 ---
--- Citat: skyangel - 22. 08. 2007. 13:13:31 ---i onda ga pitaš kad recimo pukne srnjaka u but i razvali ga cijelog jel se to tak radič kaj da je otišoč kaj imaš sad od njegač odgovor: sinek, ti si se u pesku još igral dok sam ja srnjake streljal. to je škart i glavno da je opal!
p.s. bio je godišnjak sa prvim rogom, tek su mu se parošci počeli granat u četverca. DOBAR ŠKART! >:(
--- Kraj citata ---
Ja na to velim, da ali vaše vrijeme je bilo onda kad sam se ja igrao u pijesku, a vi čete za 5 godina biti hokejaš. Hočete li da Vas pozdravimo i sječamo Vas se po nečem lijepom ili da okrenemo glavuč Po nečem kaj ste nas naučili ili nas samo kritizirali, a ne posržavali nas koji radimo u intersu našeg društvač
Pošto su na odlasku, a mi na dolasku. Naučimo ih nečemu, jer imam par takvih u društvu. Tipa, ja sam tu 30 godina, znam ja. Ja ga pitam koji ste trag ostavili osim kaj ste lovili. Ja sam tu 2 godine i sudjelovao sam u izgradnji 7 čeka, a vič Ali tako ih ne možeš zvat na red ako ne radiš ili imaš putra na glavi! Kako volim biti bezobrana kad sam u pravu! Uh!
--- Kraj citata ---
samo jedan "mali" primjer. otkad je nas 6-oro došlo u naše društvo, ima sad 4 godine, napravilo se čeki više nego u zadnjih 10 godina, pričeki na svakom drugom kanalu, lovački dom se proširio, voda, centralno, telefon, klima, fasada, ogromna nadstrešnica okolo doma, nove mašine u rovove, nova struja, traktor, taropirka, plugovi i ima još toga dosta. evo sad smo upravo završili iskapanje ribnjaka 80x30m. i mogu ponosno reči da smo za večinu toga i ZASLUŽNI. što financijski, a bogme i angažmanom koji nemaju ovi ostali svi skupa kad se zbroje. ja sam prošle godine imao 114 izlazaka u lovište, a tu se ne računaju radne akcije i dolasci na dom ovak bezveze...
i još da mi onda brane da pucamččč hehehe aha. mogu samo probati. jednom.
dean:
--- Citat: skyangel - 22. 08. 2007. 13:42:10 ---
--- Citat: dean - 22. 08. 2007. 13:33:50 ---
--- Citat: skyangel - 22. 08. 2007. 13:13:31 ---i onda ga pitaš kad recimo pukne srnjaka u but i razvali ga cijelog jel se to tak radič kaj da je otišoč kaj imaš sad od njegač odgovor: sinek, ti si se u pesku još igral dok sam ja srnjake streljal. to je škart i glavno da je opal!
p.s. bio je godišnjak sa prvim rogom, tek su mu se parošci počeli granat u četverca. DOBAR ŠKART! >:(
--- Kraj citata ---
Ja na to velim, da ali vaše vrijeme je bilo onda kad sam se ja igrao u pijesku, a vi čete za 5 godina biti hokejaš. Hočete li da Vas pozdravimo i sječamo Vas se po nečem lijepom ili da okrenemo glavuč Po nečem kaj ste nas naučili ili nas samo kritizirali, a ne posržavali nas koji radimo u intersu našeg društvač
Pošto su na odlasku, a mi na dolasku. Naučimo ih nečemu, jer imam par takvih u društvu. Tipa, ja sam tu 30 godina, znam ja. Ja ga pitam koji ste trag ostavili osim kaj ste lovili. Ja sam tu 2 godine i sudjelovao sam u izgradnji 7 čeka, a vič Ali tako ih ne možeš zvat na red ako ne radiš ili imaš putra na glavi! Kako volim biti bezobrana kad sam u pravu! Uh!
--- Kraj citata ---
samo jedan "mali" primjer. otkad je nas 6-oro došlo u naše društvo, ima sad 4 godine, napravilo se čeki više nego u zadnjih 10 godina, pričeki na svakom drugom kanalu, lovački dom se proširio, voda, centralno, telefon, klima, fasada, ogromna nadstrešnica okolo doma, nove mašine u rovove, nova struja, traktor, taropirka, plugovi i ima još toga dosta. evo sad smo upravo završili iskapanje ribnjaka 80x30m. i mogu ponosno reči da smo za večinu toga i ZASLUŽNI. što financijski, a bogme i angažmanom koji nemaju ovi ostali svi skupa kad se zbroje. ja sam prošle godine imao 114 izlazaka u lovište, a tu se ne računaju radne akcije i dolasci na dom ovak bezveze...
i još da mi onda brane da pucamččč hehehe aha. mogu samo probati. jednom.
--- Kraj citata ---
Nisam kao ti, ali te pratim u stopu. I kak sad ti nekom ne bi smio reč kaj ga ide, a nije ti ni sjena.
podravec:
čitam malo ovo o starim i mladim lovcima. Ista ta stvar je u našem društvu. Prije desetak godina društvo je ostalo bez velikog dijela šume koje je bilo bogato visokom divljači. Sad nam je ostao manji dio šume i večinom polje, ali sve ko da se ulaže u tu šumu, a za odstrel imamo 10-15 svinja. Fazane smo zadnje unijeli u lovište prije par godina, a u biti u sitnoj divljači je lova, a ne u visokoj. Kad kažem ljudima u društvu da sam išo u polje radi štetočina odmah padaju pogledi i misle si šta ti sad glumiš s lisicama. A to misle oni koji večinom kradu po lovištu. A još da imam malokalibarku, još bi bilo gore, kao ona se ne čuje. Zato si ju ni neču kupiti radi seronja u društvu.
medo:
--- Citat: podravec - 22. 08. 2007. 14:31:47 ---čitam malo ovo o starim i mladim lovcima. Ista ta stvar je u našem društvu. Prije desetak godina društvo je ostalo bez velikog dijela šume koje je bilo bogato visokom divljači. Sad nam je ostao manji dio šume i večinom polje, ali sve ko da se ulaže u tu šumu, a za odstrel imamo 10-15 svinja. Fazane smo zadnje unijeli u lovište prije par godina, a u biti u sitnoj divljači je lova, a ne u visokoj. Kad kažem ljudima u društvu da sam išo u polje radi štetočina odmah padaju pogledi i misle si šta ti sad glumiš s lisicama. A to misle oni koji večinom kradu po lovištu. A još da imam malokalibarku, još bi bilo gore, kao ona se ne čuje. Zato si ju ni neču kupiti radi seronja u društvu.
--- Kraj citata ---
Nemoj jer ce misliti da krivolovis,ne zbog divljaci vec da njih ne vidis dok to rade >:(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju