Streljaštvo > Streljane
Streljane
fazan:
Znam !
Ostalo ih pet komada iz 1992/93 . Nema ih više .
No moram malo u O.T.
Kada sam svojim novcem i vezama došao na početku Domovinskog rata do pet kutija ovog streljiva nitko nije spomenuo da je zabranjeno imati takvo streljivo . Handgranate koje sam također kupio , dao sam do zadnje kada je trebalo i nisam imao namjere i volje niti jednu zadržati u kući .
Ovo pišem samo iz jedne namjere , a to je da je ova Država lako i brzo zaboravila obol nas lovaca u pravednom , obrambenom ratu . Kada se je novonastala NAŠA država branila prvenstveno lovačkim oružjem očekivao sam da će biti više razumijevanja za lovce nakon časno izvojevane pobjede . No zahvalnosti spram nas nije bilo ni u tragovima . Vidi zakon o oružju , streljanama , zakupu lovišta i svemu onom po ćemu smo "nagrađeni" za svoj obol .
HS-2000:
Svakako kolega fazan kad opet budete imali upucavanje javite pa se možda i dođe ispaliti koji metak kao gost.
Pozdrav
ralf:
--- Citat: fazan - 27. 04. 2015. 18:15:40 ---
--- Citat: ralf - 27. 04. 2015. 13:48:01 ---
--- Citat: fazan - 27. 04. 2015. 07:15:47 ---Oni s crvenim vrhom su vojna municija -traseri za nočna gađanja . Po danu baš i nisu nešto . Onaj pištolj je kratka devetka s 35 cm nastavkom za cijev kao pomoć pri jamarenju .
Sada ga svake dvije -tri godine iznesem na svjež zrak da ga imam razloga dobro očistiti i podmazati.
--- Kraj citata ---
čija su proizvodnja svjetleći?
--- Kraj citata ---
USA !
--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru, nisam ih vidjao na ovim prostorima, samo sa zelenim vrhom :)
TomTom:
Danas sam iza pol 1 na Streljani Vrapcanski potok. Ako je tko od kolega za z10 . Javite se.
ivo samoborec:
...ja sam mislio samo da se u bircu pije a mores i na streljani.....aaaaaa...... zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju