Streljaštvo > Streljane
Streljane
mbiloglav:
Evo imenjace jutros smo Peric i ja poduzimali neke korake da ubrzamo ove u ministarstvu u vezi Lisicica i pokrenuli smo par jakih ljudi i mislim da ce ubrzo biti rijeseno zagi
ralf:
--- Citat: fazan - 27. 04. 2015. 07:15:47 ---Oni s crvenim vrhom su vojna municija -traseri za nočna gađanja . Po danu baš i nisu nešto . Onaj pištolj je kratka devetka s 35 cm nastavkom za cijev kao pomoć pri jamarenju .
Sada ga svake dvije -tri godine iznesem na svjež zrak da ga imam razloga dobro očistiti i podmazati.
--- Kraj citata ---
čija su proizvodnja svjetleći?
RANGER94:
--- Citat: mbiloglav - 27. 04. 2015. 11:43:00 ---Evo imenjace jutros smo Peric i ja poduzimali neke korake da ubrzamo ove u ministarstvu u vezi Lisicica i pokrenuli smo par jakih ljudi i mislim da ce ubrzo biti rijeseno zagi
--- Kraj citata ---
Znaci, mogli bi uskoro! A Boze pomozi..... Ne mogu ti opisat koliko to zelin...
fazan:
--- Citat: ralf - 27. 04. 2015. 13:48:01 ---
--- Citat: fazan - 27. 04. 2015. 07:15:47 ---Oni s crvenim vrhom su vojna municija -traseri za nočna gađanja . Po danu baš i nisu nešto . Onaj pištolj je kratka devetka s 35 cm nastavkom za cijev kao pomoć pri jamarenju .
Sada ga svake dvije -tri godine iznesem na svjež zrak da ga imam razloga dobro očistiti i podmazati.
--- Kraj citata ---
čija su proizvodnja svjetleći?
--- Kraj citata ---
USA !
grom:
Nije vam to pametno....svjetleći spadaju u zabranjeno streljivo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju