Streljaštvo > Streljane

Streljane

<< < (13/25) > >>

Schultz and Larsen:
Mislio sam na fazana i njegovo drustvo...a moze i bilo ko da odgovori...mislim po pitanju kako provjerajete i sta? Stanje oruzja ili sposobnost lovca pogoditi snjaka ili sada vec u koju papirnu metu pucate.

Za one koji ce da love srnjaka, jelena, irvasa i losa, kod nas u zemlji je obavezno odpucati minimum 30 kom. karabinske municije, pred komisijom koja to u iskaznicu opecati, kal. se isto navede i onda se puca u metu irvasa 5 kom sp metka koji trebaju da su u krugu vitalne zone na 100m..i tek onda u lov. .Puca se lezeci, klececi ili stojeci(ovo ako si dobar frajer ;D)Inace, prije toge se ne moze legalno loviti...svake godine.

Ako lovis sa vise karabina, onda se to sve isto radi sa svakim karabinom.

deeejan:
Kod nas je praksa u vecini, iz sjedeceg stava sa naslonom...

spinnaker:

--- Citat: deeejan - 23. 04. 2015. 13:54:14 ---Kod nas je praksa u vecini, iz sjedeceg stava sa naslonom...

--- Kraj citata ---

a ni sa štapa ne bi bilo na odmet.

poznam ekipu koja neće pucati karabinom po lisici,a kamoli po papirnatoj meti  hao

mladjo:
Znam i ja takvu ekipu i da se mene pita takvima bi karabini skupljali prašinu u ormaru... fre

spinnaker:

--- Citat: mladjo - 23. 04. 2015. 14:59:06 ---Znam i ja takvu ekipu i da se mene pita takvima bi karabini skupljali prašinu u ormaru... fre

--- Kraj citata ---

Tako će i biti kod nas ubuduće. Bez provjere nema odobrenja za izlazak.
A ovako, malo malo netko "promaši" srnjaka jer mu optika nije poštelana  fre fre fre

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju