Streljaštvo > Streljane

Streljane

<< < (15/25) > >>

josip89:
Opće poznata je stvar da kod nas fali normalnih streljana
Također mislim da sam lovac treba radi sebe oprobat oružje 2 godisnje.mozda ni ne treba ako ide non stop pogotak je tamo di je kriz nema problema .
Ovo kod Schultca mi se cini malo prestrogo daleko od toga da nije dobro ali bas svaka puska da se mora pred njima oprobat i sa tolko metaka neznam

Gabro:
Kod nas streljane NEMA u siroj okolici.
Ako ces pucat ides na vlastitu odgovornost negdje u sumu a ako te netko tko moze zeli j..... neces ni to.
E sad ajde ti puni streljivo ako dopuste po novom zakonu, sve se ostalo moze rijesit i komopnente i oprema, a sve to za nista ako nemas di isprovat sta si napravio.

spinnaker:

--- Citat: Gabro - 24. 04. 2015. 02:36:08 ---Kod nas streljane NEMA u siroj okolici.
Ako ces pucat ides na vlastitu odgovornost negdje u sumu a ako te netko tko moze zeli j..... neces ni to.

--- Kraj citata ---

Pa gdje onda upucavate karabine?

Zar nemate neki teren pokraj lovačkog doma za to? Dosta je da ima grudobran i da nema kuća u blizini. Prijavite nadležnoj PP da će te vršiti provjeru oružija i pucajte do mile volje.

deeejan:
puno udruga nema nista za tako nesto, nego se puca po skrivecki s ceke...
a stvarno za tako nesto napraviti treba jedna nedeljna radna akcija i streljana je tu.
u gorskom kotaru je lijepo kraj lovackog doma napravljen grudobran, drveni stalci za mete na 100m, drvena klupa i stol za jedno pet streljackih mjesta, svi se okupe u nedjelju, prijavi se nadleznoj PP, i peri do mile volje...

Gabro:
Lovacki doma je usrid mista kraj mora pa bi bilo malo nezgodno, ja mislim jedini lovackib dom u drzavi na 1 metar nadmorske visine  ;D.
Nekoga velikog interesa za pucanje nema, ja i jos par mladjih, najvise ja, dosad je bilo odes u loviste dalje od svega puknes sta triba i bjez doma. Sad kad nisam u ljubavi sa novim vladajucim strukturama u udruzi - nikako.
E sad razmisljao sam da sklopimo nekakvo streliste ali problem je u kod nas nac pravca 200-300 metara i da je dostupno autom da malo naspemo a tamo di ima uvik je nekakav objekt za cekanje pa dobijes odgovor tipa "neces ti meni pucat tamo di ja hranim pa da mi sve rasplasis...".
U Splitsko- dalmatinskoj zupaniji NEMA zvanicnog strelista za risanicu, gdje covjek moze doc upucat karabin. Ispravite me ako grijesim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju