Divljač > Stručna općenita pitanja
životinje zimi
Štef:
--- Citat: dean - 14. 11. 2007. 09:39:50 ---Javi da li pali fora sa pancetom za ptice. Važno je da je objesiš tako da lasice, kune, mačke i slične životinjice ti to ne odnesu, ipak je namijenjana pticama.
Za srne ti ne mogu pomoč jer njima gospodari društvo-udruga koja je zakupila to lovište. Ako ti je do njih toliko, možeš ih vidjeti i u ZOO-u. Pretpostavljam da nisi lovac pa zato ne kužiš neke stvari ali teoriju možeš naučit iz knjiga, a praksu samo u šumi. Ali rače malo čitaj da znaš o čemu pričaš da ne pitaš čudna pitanja jer ti ljudi neče htjet odgovarat. Mislit da ih zezaš ili da se praviš bedast.
--- Kraj citata ---
Najbolje da se malo potrudiš i pronačeš nekog iz lovačkog drušva, vjerujem da će im i tvoja pomoč dobro doči. Sad je i onako period kad se u lovište unosi velika količina hrane pa se priključi lovcima, prijateljima prirode i vidjet češ da mi ne "ubijamo" i nije cilj lova odstrel nego nešto sasvim drugo što se ne može baš samo tako opisati a znam da sad ne bi to mogao i shvatiti.
osbourne:
ništa od pancete, čitava je, ili je nisu vidjele ili su nezainteresirane. premjestio sma je pa cemo vidjeti.
dean:
Nemoj je premještat. Pa treba životinjama vremena da je naču. Nestrpljiv si. Daj im vremena!
osbourne:
našle su pancetu!!! sva je iskljucana i drago mi je. nadam se da cu usopjet uhvatit koju fotku!
dean:
Naravno da su našle! Stisla je zima i malo su se pokrenule. Slikaj i stavi slike da svi vidimo. d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju