Divljač > Stručna općenita pitanja

životinje zimi

<< < (4/6) > >>

nazime:

--- Citat: osbourne - 09. 11. 2007. 21:22:38 ---nije valjda da dame biraju posebno sijenoč
cuo sam da je ona sol u kolutu jako skupač

--- Kraj citata ---

Sol u kamenu je izmeču 25 i 35 kn.

osbourne:
gdje je mogu kupiti u rijecič

probat cu s kozom pancete i sa lojem.

dean:
Moj savjet ti je da se zadržiš na hranjenju ptica jer su društva i udruge zadužene za lovnu divljač, a ptice pjevice svakako u njih ne spadaju. Ima zločestih ljudi koji bi te mogli optužiti za neke radnje koje oni rade, ali oni ne zaslužuju da se zovu lovcima. Takvi nama svima daju loš image, a da ne velim da bi neki mogli i tebe zafzkavat jer im neče biti jasno da ti ideš u šumu da uživaš u njoj i njenim stanovnicima. Slikaj i stavi slike na forum, podijeli vičeno s nama.

osbourne:
hvala na odgovoru.
danas sam odnio jednu kožu od pancete i objesio je na granu, no nisam mogao dulje od pola sata čekati morao sam u grad. nevjerojatno puno ptica ima, nisam očekivao toliko, valjda kad sam se umirio pa su se oslobodile. nisu skuzile hranu dok sma bio tamo , no vidjet cu sutra jer sam je odrezao ravno, pa ako bude izjedena znaci dobroje d4!

recite mi molim vas, stvarno bih želio srne vidjeti i uživati dulje u njima, znam gdje imaju 2 čeke kod nas, pa, kako se to radi, stavite hranu i čekate ilič mislim, zvuči mi nekako..čudno jer se teko moze sjedit i 3 dana, neč

dean:
Javi da li pali fora sa pancetom za ptice. Važno je da je objesiš tako da lasice, kune, mačke i slične životinjice ti to ne odnesu, ipak je namijenjana pticama.
Za srne ti ne mogu pomoč jer njima gospodari društvo-udruga koja je zakupila to lovište. Ako ti je do njih toliko, možeš ih vidjeti i u ZOO-u. Pretpostavljam da nisi lovac pa zato ne kužiš neke stvari ali teoriju možeš naučit iz knjiga, a praksu samo u šumi. Ali rače malo čitaj da znaš o čemu pričaš da ne pitaš čudna pitanja jer ti ljudi neče htjet odgovarat. Mislit da ih zezaš ili da se praviš bedast.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju