Divljač > Stručna općenita pitanja

životinje zimi

<< < (2/6) > >>

osbourne:
ma naravno da se radi o isključivo fotografiranju i "pomoči" iako bas i ne trebaju pomoc jer uvijek nesto najdu za jest u ovim krajevima.
zemlju nemam pa sam mislio negdje u šumi! eventualno pitat susjeda za dozvolu! ok, obratit cu se LD. nadam se da nece biti problema, nit imam oruzje nit bi ikad potegnuo okidač na životinju previše ih volim;)!

recite mi koji je "mamac" najbolji!koliko obično čekateč samo čekate ili tu ima magiječ
znam gdje ima čeka u šumi i 50ak m dalje obradiva površina te bi mogao tamo iči da ne pravim ništa. no neznam šta nosit i dal samo sjest i čekat...č
fakat ako doču nepoželjni gosti, ostat miran i čekat da ode ilič
od divljači sreo sam samo srnu pa neznam!

nazime:
Najbolje da ništa ne radiš na svoju ruku. Javi se u neko LD i neka te pozovu kad bude neka radna akcija iznošenja hrane i punjenje solišta ili slično, a za nagradu neka te netko provede u obilazak lovišta gdje češ imati prilike "pucati" iz fotiča.

osbourne:
e i to želim: iči s njima ali da ne ubijaju!
super raspitat cu se gdje im je baza pa cu navratit

dean:
Za ptice objesi špek. Znači kad se pojede panceta ili tak nekaj ostane koža i na njoj nekaj masti. To je super. Objesiš da visi i ptice to same naču. Moje iskustvo!

Nikola:

--- Citat: osbourne - 09. 11. 2007. 00:35:01 ---e i to želim: iči s njima ali da ne ubijaju!
super raspitat cu se gdje im je baza pa cu navratit

--- Kraj citata ---

Lovci ne ubijaju nego odstreljuju, a siguran sam da češ ukoliko se javiš nekom od LD imati dobar prijem i da će ti lovci pokazati mjesto gdje oni prihranjuju i prehranjuju divljač i da češ moči nabaciti par fotki, koje češ naravno podjeliti ovdje s nama na forumu.

Nadam se da si pročitao pravila Foruma i da češ nam se ubrzo predstaviti u podforumu "predstavljanje članova foruma... "

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju