Divljač > Stručna općenita pitanja

životinje zimi

<< < (3/6) > >>

SSG:

--- Citat: osbourne - 08. 11. 2007. 23:22:37 ---ma naravno da se radi o isključivo fotografiranju i "pomoči" iako bas i ne trebaju pomoc jer uvijek nesto najdu za jest u ovim krajevima.
zemlju nemam pa sam mislio negdje u šumi! eventualno pitat susjeda za dozvolu! ok, obratit cu se LD. nadam se da nece biti problema, nit imam oruzje nit bi ikad potegnuo okidač na životinju previše ih volim;)!

recite mi koji je "mamac" najbolji!koliko obično čekateč samo čekate ili tu ima magiječ
znam gdje ima čeka u šumi i 50ak m dalje obradiva površina te bi mogao tamo iči da ne pravim ništa. no neznam šta nosit i dal samo sjest i čekat...č
fakat ako doču nepoželjni gosti, ostat miran i čekat da ode ilič
od divljači sreo sam samo srnu pa neznam!

--- Kraj citata ---

Magija postoji samo u cirkusu.Lovci nisu mačioničari >:(

osbourne:
evo predstavio sam se.
super za kožinu, treba li je zaštiti od padalina ili nije bedč

draganco:
Obicno u sklopu hranilice ide deo gde se stavlja kukuruz ili zito, to nemoj zaboraviti.  I u blizini je pozeljno i solilo.Sto se tice sena, samo najboljeg kvaliteta i sto sitnije(prava lucerka).

osbourne:
nije valjda da dame biraju posebno sijenoč
cuo sam da je ona sol u kolutu jako skupač

Bobi:
Ja sam ti otopio loj i pomjesao ga s sjemenkama (proso, psenica, suncokret, zob....) i kada se ohladilo oblikovao neke kugle ili kako god ti odgovara i to malo povezes i objesis, pokazalo se kao izvrsna hrana za ptice zimi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju