Streljaštvo > Tehnika gađanja
Blaser R93 GRS na 1072m
perop:
--- Citat: Kimboarap - 13. 04. 2015. 09:15:22 ---Disi pero::)))
Ma kakav kralj, nego odkad sam se uhvatio foruma nista ne lovim samo pisem ima tu dobre ekipe pa se da nesto i naucit::)))
--- Kraj citata ---
d1
Kimbo ja sam se smirija na grupi od oko 1cm do 1.5cm na 100m streljivom Geco Epress. Moga bi i bolje ali mi se neda zaj.b.vati Ne nabvlja mi se Berger i slične kugle, znaš i sam kako je to komplicirano. Zatim treba kumiti, moliti i tražiti nekoga tko zna puniti kugle. Ne znam ručno motati streljivo i to nemam gdje naučiti. U Dubrovniku i okolici naći nekoga tko zna puniti karabinsko streljivoje je nemoguća misija. Uskoro će srnjaci što me veseli a u tom lovu 1 do 1.5cm gore dolje malo znači.
zagi
skakavac:
koja je to optika na prvoj slici ?
Trazman:
--- Citat: skakavac - 13. 04. 2015. 13:43:00 ---koja je to optika na prvoj slici ?
--- Kraj citata ---
Schmidt&Bender 5-25x56 PMII
Trazman:
--- Citat: perop - 13. 04. 2015. 13:20:56 ---
--- Citat: Kimboarap - 13. 04. 2015. 09:15:22 ---Disi pero::)))
Ma kakav kralj, nego odkad sam se uhvatio foruma nista ne lovim samo pisem ima tu dobre ekipe pa se da nesto i naucit::)))
--- Kraj citata ---
d1
Kimbo ja sam se smirija na grupi od oko 1cm do 1.5cm na 100m streljivom Geco Epress. Moga bi i bolje ali mi se neda zaj.b.vati Ne nabvlja mi se Berger i slične kugle, znaš i sam kako je to komplicirano. Zatim treba kumiti, moliti i tražiti nekoga tko zna puniti kugle. Ne znam ručno motati streljivo i to nemam gdje naučiti. U Dubrovniku i okolici naći nekoga tko zna puniti karabinsko streljivoje je nemoguća misija. Uskoro će srnjaci što me veseli a u tom lovu 1 do 1.5cm gore dolje malo znači.
zagi
--- Kraj citata ---
Za normalan lov je grupa 1.5cm/100m odlično ali za velike daljine grupa na 100m ne znači puno... Puno više znači razlika u brzinama ali naravno i grupacija treba bit dobra...
perop:
teaa
Trazmane za te nebeske daljine gdje se puca s brda na brdo 350m ili i dalje po meni osobno treba imati bar cal 300 win mag. Ja lovim s 30-06 a tu su daljine iznad 350m tvorničkim streljivom koje ja koristim nesavladive. Pogodi se ponekad ali po meni je to pitanje više sreće nego pravila. Tvorničkim streljivom koje sam ja koristio dobro se može pucati do 300m (imao sam pogotke i oko 350m). Dakle prvo bi trebalo preštelovati glavu i promijeniti sve od puške, optike do streljiva (ručne laboracije) a tu je skuplja pita od tepsije.
zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju