Streljaštvo > Tehnika gađanja

Blaser R93 GRS na 1072m

<< < (5/6) > >>

Kimboarap:

--- Citat: perop - 13. 04. 2015. 13:20:56 ---
--- Citat: Kimboarap - 13. 04. 2015. 09:15:22 ---Disi pero::)))
Ma kakav kralj, nego odkad sam se uhvatio foruma nista ne lovim samo pisem ima tu dobre ekipe pa se da nesto i naucit::)))

--- Kraj citata ---
d1
Kimbo ja sam se smirija na grupi od oko 1cm do 1.5cm na 100m streljivom Geco Epress. Moga bi i bolje ali mi se neda zaj.b.vati Ne nabvlja mi se Berger i slične kugle, znaš i sam kako je to komplicirano. Zatim treba kumiti, moliti i tražiti nekoga tko zna puniti kugle. Ne znam ručno motati streljivo i to nemam gdje naučiti. U Dubrovniku i okolici naći nekoga tko zna puniti karabinsko streljivoje je nemoguća misija. Uskoro će srnjaci što me veseli a u tom lovu 1 do 1.5cm gore dolje malo znači.
 zagi

--- Kraj citata ---
E to je vec ok nisam puca geca jos ali moga bi kutiju bacit da vidim.. Pero a koji stroj koristis???

Kimboarap:
Ali istine radi da poradim malo na stolu (svaka noga druge duzine )i da ne sjedim na nekoj drvenoj polomljenoj kaseti mozda bi grupa i bila malo bolja hao

skakavac:
koja je razlika iz pucanja .300win  magnum i .338 lapua u trzaju na istom kundaku kao sto je taj njegov ?

Kimboarap:
Ajme.....

skakavac:
a pucao sam 2 komada .300 wm iz sako 85  i moj kalibar postao 30-06
pa me samo zanima
jer znam da ti kundaci imaju one pistone da smanje trzaj u tjelu + plinska kocnica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju