Streljaštvo > Tehnika gađanja

Grupa pogodaka bez naslona

<< < (5/34) > >>

Lazar:
 uf ja mislio da se uvijek puca bez naslona, moram jednom na streljani probat sa naslonom pa da vidim kakve ce mi grupe onda bit  pesi

dalm:
Ponavljajte zamnom: svečano se zaklinjem da ću pucati ''iz ruke'', i da neću na forum kačiti slike meta koje sam izbušio pucajući s naslonom... :P

SEJFO:
 Zaklinjem se bogom da neću pucati nikako je je u Bosni metak 3 marke a to je nama puno!!! zagi

magwin:

--- Citat: lazar - 12. 03. 2009. 19:56:22 --- uf ja mislio da se uvijek puca bez naslona, moram jednom na streljani probat sa naslonom pa da vidim kakve ce mi grupe onda bit  pesi

--- Kraj citata ---

probaj.

--- Citat: dalm - 12. 03. 2009. 22:39:38 ---Ponavljajte zamnom: svečano se zaklinjem da ću pucati ''iz ruke'', i da neću na forum kačiti slike meta koje sam izbušio pucajući s naslonom... :P

--- Kraj citata ---

netreba.lagati se ne može druge, nego samo sebe.

--- Citat: SEJFO - 12. 03. 2009. 23:44:15 --- Zaklinjem se bogom da neću pucati nikako je je u Bosni metak 3 marke a to je nama puno!!! zagi

--- Kraj citata ---

mašala!

pa nije ovo anketa.
nitko nikog na ništa ne tjera niti zahtjeva.u pitanju su samo iskustva i stvarno je čudno kako ih nitko nema  fre

evo ja ću prvi priznati da sam loš strijelac i da imam prosječno grupu od 20cm na 100m bez naslona.

SEJFO:
 E jebi ga ja baš milio da je anketa- soryy nisam bio u toku!!!! zagi zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju