Streljaštvo > Tehnika gađanja
Grupa pogodaka bez naslona
skyangel:
--- Citat: Nosler - 12. 03. 2009. 16:59:38 ---Tema je super!!! d4 Blize realnosti i izvodljiva a cini nas boljim lovcima...ukljucujem se cim budem na streljani! ;D
Jos da vam objasnim "igru sa 10 metaka" pa da tek onda bude pucanja.... happi
--- Kraj citata ---
A kaj 10 metaka zaredom ne utječe na rasipanje malo više obzirom na toplinu i širenje cijevi?
Nosler:
Pa nije bas pitanje o grupama nego kako naci sto bolji naslon i sto preciznije puknuti a dva zadnja su stojeci....meta je 25cm u precniku...a inace moze i kutija od cipela....sasvim svejdeno. happi
Vazno je da se trenira sa malo stresa i u normalnim uvjetima...nista vise. z10
skyangel:
Volio bih čuti kako ide ta igra i probati je u nedjelju...
Schultz and Larsen:
N. hajde objasni forumu kako ja i ti igramo tu igru! Moze se igrat na sljedcem okupljnju forumasa?
perop:
--- Citat: magwin - 12. 03. 2009. 23:59:14 ---
evo ja ću prvi priznati da sam loš strijelac i da imam prosječno grupu od 20cm na 100m bez naslona.
--- Kraj citata ---
Kada se stavi na leđa puni lovački ruksak i da smuliramo lovačku situaciju pretrčimo ili brzo hodajmo 100m i onda vrlo brzo opalimmo tri metka u neku točku od 10cm na 100m koja na toj daljini treba da je niže postavljena između grmlja da simuliramo divljač koja se kreće i nije uvijek potpuno vidljiva gore dobivene grupe od 20cm su često su uobičajene,što ne znači da ne mogu biti i bolje grupe a što postižemo redovitim treningom. Vjerojatno virtualni znalci i ovdje će imati grupe od 1incha na 100m slL ref hao. Već sam pisao da je streljana dobra podloga za lov ali sa stvarnim situacijama u lovu u kojima se često nalazimo nama veliki doticaj. z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju