Streljaštvo > Tehnika gađanja
Grupa pogodaka bez naslona
josip89:
Meni su pričali neki ljudi iz vojske više njih da su oni znali trenirat na suvo tj bez metaka.kao ono ti nišaniš smiruješ i sve normalno i onda samo ko fol pukneš,to su radili iz svih mogućih pozicija i rekli su da je to jako korisno jer se puno više koncentriraš na druge elemente nego kad stvarno pucaš.
Moram priznat da kad sam prvi put to čuo učinilo mi se to nekako debilno ali kad sam malo o tome razmislio shvatio sam da to može bit itekako korisno
Ry1:
--- Citat: ---jer nam priroda bude priredila 100 puta zanimljivije situacije nego si mi ih mi samo možemo...
--- Kraj citata ---
potpuno si u pravu dean ali u koliko nastavimo ulazimo u skakljivu temu
prvo, lovac u ulozi matadora na odredjeni nacin kreira situaciju, tj. postupcima odlucuje o eventualnom razvoju dogadjaja. Divljac je manje ili vise svesna opasnosti i instiktom ili iskustvom nastoji razvoj iste okrenuti u svojukorist...u slucaju divljaci ulog ne moze biti veci
Lovac kreira situaciju na isti nacin, instiktom i iskustvom.Olucuje da li ce pucati, da li nece, da li ce promeniti polozaj...
Ako odluci da puca odlucuje o i u momentu trazeci balans izmedju....mislio sam da kazem nesta o spiritualnoj vezi izmedju lovca i plena ali ..bolje da odem po drink
lov je kreativna rabota(i nije za rekreativce)
Ry1:
Taj trening na suvo...to je kao da trenisras sex sa tarabom
Nosler:
Polako decki...radim,radim...ne stizem sve!! zagi
Naravno da cu objasniti! d4
SEJFO:
Ja uvijek prije pucanja upražnjavam sex. I iskren da budem puno sam hladnokrvniji prilikom pucanja, prije bi "pucao " za sitnicu, a poslije mi treba dobr razlog!!!!!!!!! ;)
P.S. ne brišite "ovo je moj psihološki profil -a uklapa se u temu!!!!!! zagi zagi zagi ref ref ref
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju