Streljaštvo > Tehnika gađanja
Grupa pogodaka bez naslona
Nosler:
--- Citat: magwin - 16. 03. 2009. 19:20:16 ---
--- Citat: Nosler - 16. 03. 2009. 19:12:23 ---Ja sam juce "provukao" 40-50 metaka kroz cijev i opet se nisam usudio pucati stojeci na vise od 50m. happi
Jos malo treninga,jos malo.... 2p
--- Kraj citata ---
jel ti to malo pesi
ili ne želiš priznati ? happi
--- Kraj citata ---
Imao sam osjecaj da bi grupe bile "sirok pojam" pa reko...bolje da jos treniram... 2p
E sada...izgleda da je greska biti i iskren...al sta ja tu mogu! z10
dalm:
Ehe....ovaj Magwin baš radi smicalice....dao vam je mislit ;D
Nije lako. Svojevremeno ( u mladosti ) sam se dosta bavio zračnom puškom...stojeći stav, opališ metak, spustiš, napraviš par koraka, pa opet. Puška, sama po sebi je dovoljno teška za duže držanje u ruci, možda će bit dobri rezultati ako se ispuca 2-3 metka, po meni je dovoljno 2, bar u lovu ( osim pogon ) se ni ne puca više. Međutim, ako budete pucali 5-10 komada, ne očekujte čuda. Osim, ako odmarate nakon svakog metka.
magwin:
nije to nikakva smicalica!
sa zračnicom ja još uvijek volim igranje i mjenjanje udaljenosti i gušt mi je to a i jeftino je!možeš mi se smijati ali ja još uvijek na zračnici imam 6x40!
sky se još nezna igrati i on jedva čeka instrukcije! fre
Nosler:
Jednostavne su instrukcije...par prijatelja,kutija od cipela,nesto metaka,pive i rostilj za poslije...
Pocne se na 200m,pa na 175,pa na 150,pa na 125,i zavrsi na 100m(tu se mora pucati stojeci).
Dva metka na svakom "standu"(ne zaboraviti prepunjavanje izmedju pozicija) i puca se sa naslonom po zelji(stap,sjedeci,lezeci itd.)....normalno vrijeme je 120 sekundi a moze se razvuci i duze..po zelji...svaki promasaj odbija 30 sekundi.
Izvolite...bili lovci,strijelci ili snajperisti...scena je vasa! ;)
PS.E sad,ako vam je zao municije ne kukajte meni nego poslodavcu,drzavi itd. happi ili pucajte malokalibarkom na krace distance i manje mete.
Nosler:
--- Citat: lazar - 16. 03. 2009. 22:10:08 ---pa bilo bi ovo interesantno sa pivom probat ref
--- Kraj citata ---
Samo zato sto si tu siguran u rezultat ,ha?! hao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju