Streljaštvo > Tehnika gađanja

Grupa pogodaka bez naslona

<< < (10/34) > >>

Goran:
Posteno i  logicno! Treba probati i vidjeti gdje su rupe i to popraviti da je na nekom prihvatljivom nivou! Simulacija lova i gadjanja= odlicna vjezba!

skyangel:
Auffff. Kako sam se nabrijao u nedjelju da probam bez naslona, no na kraju mi bilo žao municije. Morao sam štelati optiku i upucavati i na to sam potrošio 10 fucking metaka zbog prokletog okidača. Konačno mi .308 drži grupu sa HP 190 gr. Rusanov okidač mi je gore i ima jako malu silu okidanja nariktanu, a prije toga još i hod pa me sj... i potrošio 10 metaka ufff. Moram maknut hod prije okidanja skroz. Čim to naštelam i puknem još jednom i onda krećemo u tu "igru"...

magwin:

--- Citat: skyangel - 16. 03. 2009. 16:39:33 ---Auffff. Kako sam se nabrijao u nedjelju da probam bez naslona, no na kraju mi bilo žao municije. Morao sam štelati optiku i upucavati i na to sam potrošio 10 fucking metaka zbog prokletog okidača. Konačno mi .308 drži grupu sa HP 190 gr. Rusanov okidač mi je gore i ima jako malu silu okidanja nariktanu, a prije toga još i hod pa me sj... i potrošio 10 metaka ufff. Moram maknut hod prije okidanja skroz. Čim to naštelam i puknem još jednom i onda krećemo u tu "igru"...

--- Kraj citata ---

hao hao hao hao
10 metaka?? ččč ččč :shok: :shok: :shok: :shok: pa ti ćeš bankrotirat!

Nosler:
Ja sam juce "provukao" 40-50 metaka kroz cijev i opet se nisam usudio pucati stojeci na vise od 50m. happi
Jos malo treninga,jos malo....  2p

magwin:

--- Citat: Nosler - 16. 03. 2009. 19:12:23 ---Ja sam juce "provukao" 40-50 metaka kroz cijev i opet se nisam usudio pucati stojeci na vise od 50m. happi
Jos malo treninga,jos malo....  2p

--- Kraj citata ---

jel ti to malo  pesi
ili ne želiš priznati ?  happi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju