Streljaštvo > Tehnika gađanja

Kako gađamo?Zašto pogađamo, a zašto promašivamo?

<< < (27/34) > >>

Lazar:
mozes ti tu rampu polirat i po godine da ti neosteti vrh al sta vrijeai kad je svaki olovni vrh od ppu unikat zasebe

mpeca:
 Ima  kolega  u  tome  istine  ja  pokusavam  da  u  svojim  postovima  ukazem  na  neke    po  meni  bitne  nedostatke  kod  karabina  koje  treba  otkloniti  bez  obzira  kojom  se  municijom  puca.Asto  se  prelaznog  konusa  tice  nije  tu  dovoljno  samo  poliranje  ono  dolazi  na  kraju  treba  konus  i  strugati  da  svaki  metak   ide  pravo  u  leziste  bez  udara  u  stranu.Ja  uvek  kada  mi  divljac  posle  pucanja  ode  prvo  krivim  sebe  posle  lova  pravac  steliste  i  provera.  Evo  bas  sada  sam  se  vratio  sa  strelista   da  upucam  karabin  m48  na  koji  sam  montirao  viverovu  sinu  [jednodelnu]   sa  prstenovima     i  streljacku  optiku.. Na  100  m  saPPU      zrno M  49    za   takmicenje  SSJ  iz    53  godine  imao  sam  zavrsnu  grupu  u  centru  od  15 mm  mereno  spolja  bez  odbijanja  precnika. Lovacka  zrna  verovatno  nisu  tog  kvaliteta  i  trebali  bi  da  isprave  greske  kojih  ima . 

evaeva:
Svi znamo da je PPU kvalitetom osrednji metak ali još uvijek se naj češće koristi u lovačkim redovima jer svoj posao odrađuje i više nego dobro, zato nemojmo ga kritizirati jer ako poskupi ne bu dobro.

Nosler:
Sto se vi ubijate sa izgledom olovnog vrha...nema to nikakve veze na nekim normalnim distancama.

Lovac:

--- Citat: Nosler - 09. 11. 2011. 15:41:42 ---Sto se vi ubijate sa izgledom olovnog vrha...nema to nikakve veze na nekim normalnim distancama.

--- Kraj citata ---
d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju