Streljaštvo > Tehnika gađanja
Kako gađamo?Zašto pogađamo, a zašto promašivamo?
tyrol:
Pozdrav svim kolegama lovcima i prijateljima dobrog pogotka!
Ovo su rezultati mog današnjeg gađanja (m24/47, zeiss jena povećanje 4x). Kao što se vidi, relativno velika grupa (moglo je i bolje...)obzirom da je gađano sa naslona, udaljenost 50m d4, 5 metaka PPU (53) medicusuper i jedan PPU Grom. Isti dan sam probao i na 100m, čini mi se da je razbacivanje preveliko ččč(cca. do 12cm čak)-tu sliku pogodaka neću ni pokazivati....
Malo si nisko sa lovackim metkom u svakom slucaju. teaa Inace je ovdje pravilo da se predstavi prije pisanja na temama.
Pozzzz Tim Lovac
Hubert.ctg:
Evo kako radi PPU zrno 198grs raznoraznih godišta pogonjeno sa Accurate 2460, potpaljeno sa CCI250 iz M48A na 100m u R-35 metu ležeči uz uporabu streljačkog remena, mehanički nišan, danas na potočiću, 35 hitaca.
Priprema za subotnje prvenstvo Zagreba su u završnoj fazi.
U subotu ipak MatchKing i VV N140 sa CCI200, kao pouzdanija kombinacija.
evaeva:
Mehanički nišan, 100 metara, M48a, svaka čast dobra grupa, nekome za ovakvu grupu potrebna je optika happi.
Hubert.ctg:
Vježba čini majstora, a ja to još nisam, pa marljivo treniram ref
Ova tanđara i ja polako postajemo tandem koji bi na PH u Rijeci koncem mjeseca trebao ostvariti 180+ krugova.
Nadam se da mi to bude pošlo za kažiprstom gss
tyrol:
kolega Hubert, d4 d4 mehanički nišan na 100m
Kolika je širina polja na meti r-35, koliko si vremena potrošio na tih 35 pogodaka (jel bilo hlađenja cijevi) i kada si pogodio one četvorke (nisko dolje i gore desno)..
Pretpostavljam da je M48a u originalnom stanju....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju