Streljaštvo > Tehnika gađanja

Kako gađamo?Zašto pogađamo, a zašto promašivamo?

<< < (15/34) > >>

.50AE:

--- Citat: Hubert.ctg - 06. 09. 2011. 22:22:59 ---Vježba čini majstora, a ja to još nisam, pa marljivo treniram  ref

--- Kraj citata ---

Dobra meta  d4, ali nešto još ne štima... 2/3 pogodaka je na desnoj polovici mete.
Možda se u subotu zaletim pogledati.

evaeva:
Za to je vjerojatno kriv SW vjetar ili je ciljač malo previše sauf pa ga "baca" udesno.

Hubert.ctg:
Prijepodne napisah jedan opširan odgovor tyrolu, ali je došlo do nekakve greške i ništa od postanja.
Ukratko, 10-ka je 35mm, 9-ka 70, dok je crno nekih 21cm.
35 hitaca sam opalio u 50-ak minuta, malo bržim tempom nego je to uobičajeno, pošto je inače trajanje meča 60 minuta, a sastoji se od neograničenog broja probnih hitaca i 20 za rezultat.
Pucam iz oriđiđi tanđare M48A SSZG-a.
PPU zrna izvađena iz raznoraznih godišta baš i nisu ujednačena, a i ja sam tek prošle godine otkrio ovaj sport.
Zanimljivost je da je od visokih pogodaka večina ispucana iz reformiranih .30-06 Sako čahura, dok su ostale bile S&B u 8x57 kalibru.
Nije bilo ama baš nikakve korekcije niti prednjeg niti stražnjeg ciljnika, kako bih vidio što može metak.
Streljaštvo neupućenima djeluje kao dosta lagašan sport tipa legneš i schiessen.
Klinac.
Ful koncentracija 30-ak puta u sat vremena na mali miljon detalja, jer ako i malo popusti dogodi se loš pogodak.
Da mi opet ne napravi komp zbrčku, za sada toliko.

.50AE:
Može taj metak dosta (a i strelac), što je vidljivo iz onih nekoliko spojenih rupica  ;).
Baci na vagu sako i s&b čahuru i sve će biti jasno ;D.
Najbolji dio streljaštva je kada usred natjecanja odložiš pušku, prevrneš se na leđa i zadrijemaš na 5 minuta na liniji, a rezultat dvije lijepe serije sa prosjekom 9.

Hubert.ctg:
Jučer sam ispucao preostalih 18 MatchKingova.
Nakon doljnja 2 metka napravio sam korekciju i opalio preostalih 16.
Bilo je oblačno, a visoke sedmice poslijedica su sunca koje se pojavilo, te dodatno i predugog zadržavanja metka u jako zagrijanom ležištu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju