Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (291/448) > >>

Goran:
BC takodje raste sa povecanjem brzine.

Goran:
http://www.bergerbullets.com/form-factors-a-useful-analysis-tool/

Goran:
Roger uskoro ce biti takmicenje u Vrbovcu na 600m pa pogledaj s njima kad i kako.  samo panika i dezorganizacija gube bitke. Onako turisticki odes i lijepo provedes dan i vidis kako ide pa onda opet naoruzan znanjem i praksom i prije nego sto skontas pocnes uzivati.

roger:
Gorane
Hvala,
Ja nacelno idem na svako natjecanje kad imam vremena, ali je ponekad problem za uskladiti slobodne dane!
To je jedino.

Inace jedino se u takvim prilikama nesto nauci.
 zagi

Goran:
Pucanje na ovakvu metu u ovom polozaju gdje je cisto nebo iza i gdje metak ako ili kad promasi ode u nepoznato - to mrzim i ne mogu shvatii kako su ljudi grabezljivi, brzopleti, nerazumni ili glupi da opale u ovakvim kondicijama gdje mogu lako promasiti a metak ode go zna gdje. ili s druge stane lijepo se setas kroz prirodu kad odjednom fujukne pored  tebe i udari u travu ili drvo. Lovac ili strelac uvijek mora ( po meni) odustati od pucnja ako je ovakva slika ispred njega bezobzira koliko mu se cini sigurnim da ce pogodit.  Po meni ubistvo iz nehata je sasvim moguce bez obzira sto mislis da okolo bas i nema nikog. Nikad se ne zna.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju