Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (333/448) > >>

Goran:
Zao mi je sto ovo skoro nikog ne zanima ali  dovoljno sam dugo ovde da sam skuzio da je ovaj forum je poseban na svoj nacin. Ja uzivam u gadjanju meta ( i ponekad divljaci/ stetocine) i izazovima koje takva aktivnost donosi i druzim se sa ljudima koje to zanima i pomalo svi napredujemo i dobro se zabavimo. Ima i konkurencije ali sve je uglavnom sportski i dobra zabava. napunis, spremis stvari vozis par sati, postavis sebi izazov i lijepo se provedes i nesto naucis i polako kuci. Kad dobro odradis posao osmijeh ne silazi sa face makar par sati.  zagi

drazenx:
A zanima puno njih,problem je u nedostatku streljana za vježbu i zakonskih  ograničenja,badave meni oprema za Long range kad u lov mogu  recimo nedjeljom od 5 do 9 sati,sad na jesen nema pirša samo skupni lov itd zagi

boby 2:
Kako ne zanima? Pa LR obožavam, samo, što i kolega drazenx kaže, nemamo streljanu. Svejedno, ja sam u postupku nabavke jedne 308-ice u varmint izvedbi i na nju mislim stavit nekog Vortex-a većeg povečanja pa da vidim kako meni to ide. Možda se i kod nas pokrene nešto na bolje. zagi

boby 2:
A, trenutno vježbam sa 22lr, ne zato što je jeftin nego zato što je tih. d4

Goran:
Ne mozete ici na grobnik i tamo vjezbati? Pa zar ne postoje neki klubovi kod vas oko grada?  Zagreb ima nekoliko mjesta za vjezbu i takmicenja a i Osijek nesto ima samo Zadar izgleda nikad nece imati.  ja ne idem vise u klub jer je sve sporo i pomalo dosadno nego sam sam napravio na farmi mete i tamo vjezbam a imam i nekoliko prenosnih malih meta pa njih postavim okolo  gdje je sigurno i prasim po njima. Zelja je imati ispod 1 Moa do 1 Km u bilo kakvim kondicijama a to nije bas uvijek jednostavno ali radim na tome.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju