Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (37/448) > >>

Goran:
Zvao sam jednog prijatelja koji radi u ducanu gdje inace kupujem stvari  i pitao koliko kosta ova CZ 223 R puska i odgovor je 600 eura. Primijetio sam i da su optike puno skuplje nego ovde. Bas me zanima koliko ova puska ili CZ 527 Lux kosta u Zagrebu!

File:
850-900 eur

dalm:
Gorane, netko ti je ogrebao vrata na autu ;)
Da, ovo što File kaže, to je ta cijena. Imam ponudu za jedan Ruger ( ne znam model ) u .223, poluautomat, malo mi se čini kraća cijev (!?), ali oni i rade te poluautmate po uzoru na onaj svoj vojni iz II S. rata.... Puškica je inače krasna, izgleda solidno napravljena, lijepo leži u ruci. Cijena cca. 1000 Eur, s nekakvom optikom Crvene zastave (??), mislim 2,5-9x40....
Usput, imao sam u ruci .243 od C. zastave, ali je to preteško...ne znam zašto. I ima i ubrznicu, a to ne volim.
Dakle, ako ne Ruger, onda vjerojatno ČZ u ''varmint'' izvedbi.

File:
dalm zašto ti smeta ubrzica? to je sveta stvar pogotovo za tako precizan kalibar šteta bi bilo ne iskoristit potencijal,cijena te puške mi je visoka i ja bi na tvom mistu kupio čehinju u kojoj god ti očeš izvedbi i nabacio kakvog tasco titana i sve to za malo proć 1000 eur

magwin:

--- Citat: File - 15. 03. 2009. 21:52:38 ---dalm zašto ti smeta ubrzica? to je sveta stvar pogotovo za tako precizan kalibar šteta bi bilo ne iskoristit potencijal,cijena te puške mi je visoka i ja bi na tvom mistu kupio čehinju u kojoj god ti očeš izvedbi i nabacio kakvog tasco titana i sve to za malo proć 1000 eur

--- Kraj citata ---

e to je savjet!   d4
a ovaj dalm je stvarno čudna ptica. "nevoli ubrzice" uzak mu je ukus fre
pa nesmeta ti i ako ju ima puška - nemoj ju koristiti...  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju