Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
OldHunter:
--- Citat: magwin - 15. 03. 2009. 22:03:46 ---
--- Citat: File - 15. 03. 2009. 21:52:38 ---dalm zašto ti smeta ubrzica? to je sveta stvar pogotovo za tako precizan kalibar šteta bi bilo ne iskoristit potencijal,cijena te puške mi je visoka i ja bi na tvom mistu kupio čehinju u kojoj god ti očeš izvedbi i nabacio kakvog tasco titana i sve to za malo proć 1000 eur
--- Kraj citata ---
e to je savjet! d4
a ovaj dalm je stvarno čudna ptica. "nevoli ubrzice" uzak mu je ukus fre
pa nesmeta ti i ako ju ima puška - nemoj ju koristiti... ;D
--- Kraj citata ---
.... ali kad ju jednom "zavoli" 2p d7
dalm:
Magwin, smotan kakav jesam, zapetljali bi mi se prsti u silnim obaračima ;D :P
File, stoji to što govoriš, ali budući sam stariji čovjek :P i tresu mi se ruke, lagan okidač mi ne paše, pucao bi rafalno ;D. Šalim se, naravno. Radije bi možda doradio s nekakvim Timyem ( je se ovako piše ? ), dakle, s mogućnošću štelanja...
A ovo za cijenu, svakako ću razmislit. I meni se učinilo previše...je da je puška krasna, ali za te novce bi se dala nać i neka Tikka, ili ČZ s dobrom optikom. ččč
Mali problem...u Splitu i nema baš neke ponude, a i cijene su im stravične. Možda Ritoša...jer neću tako skoro prema ZG-u.....Osim ako mi Magwin možda ne proda nešto iz svoje kolekcije...?
File:
Ako se odlučiš za novu pušku netriba ti zagreb oni svi rade zajedno isti su to lopovi ja ču ti sredit da ti puška iz zagreba stigne za jedan dan u makarsku u dućan lovačke opreme i tamo je pokupi i uzmi kutiju metaka đabe po istoj cijeni koja je npr u lovcu.
To it vjerojatno može i svaki dućan u tvojoj blizini
taj okidać se nepiše ni blizu tome ;D telll al smo se svatili i ja ti kažem da je na češkoj kurbetini okidanje super i netriba ti nikakvi Timney a nečeš imat nikakvih problema s ubrzicom viruj meni
Goran:
Ne brini za auto nije moj! I moj ima ogrebotina ali to je od lova pa nema veze. Zato je auto za lov da se vozi i da se trosi. Moj Nissan je svasta prosao nego vratimo se pusci CZ 527 koja je odlicna i stvarno ti ne treba bolji okidac . Sasvim fino radi takva kakva jest. Laminirani kundak je cvrst i malo tezi ali puska lezi i cijev je odlicna. Interesantno je da se puska napravi i doplovi do Australije i ovde je jeftinija nego u Splitu ili Zagrebu. Zanima me taj ducan u Makarskoj jer ce mi trebati u buducnosti ako su usluzni i ako imaju izbor municije jer meni ne treba pusaka mada se svako malo nesto lijepo napravi . Ustvari koliko puskaka smijem imati kao lovac u RH? da li postoji limit. Normalno da za sve imam sefove.
File:
neznam za limit al znam ljude sa više od 10 kom. taj dučan je katstrofa al kad ja u budučnosti otvorim čut češ
Prednost tog dučana je šta se može sve naručit i skoro svih zagrebački dučana i to dođe za najdalje 2 dana!!!
Neki dan sam pao od smija kad sam u tom dučanu vidio 338 win (a nema naprimje 7x64) što garantiram da u Makarskoj nitko nema.jer gazda premda je lovac nema pojma i uspiju mu svasta podvaliti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju