Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
Goran:
Bas tako- sto je sporiji odijek to mi je draze jer je meta dalja. Jos kad vidim novu mrlju na na pravom mjestu na meti ! zagi
Znam da ova moja zabava nije bas za svakog i vecini je to nezanimljivo, skupoi nepotrebno gubljenje vremena. Nekima je ovo cisto preseravanje i nema veze s lovom i ja ih razumijem. Pogledaj samo pocetak ove teme- dobra stvar je da je puno vode od tada proslo i stvari su krenule na bolje. Sad imate i ligu i kupove i puno ljudi se pocelo zabavljati ovim stvarima. Za mene je ovo lijepa zabava i odrzavanje nekakve kondicije plus uzivam svaki minut i veci dio mog zivota.
johnny1966:
Kome se ne dopada nek ostane u tami svojih razmišljanja! Ne mora svaki metak završiti u mesu i ne mora ruksak svaki puta biti pun. To bi trebalo biti svakome jasno. Koja je svrha imati lov. karabin ili bilo koju drugu pušku ako sa istom ispucaš par metaka godišnje!?
Tvoje misli su čiste i dobronamjerne i ne treba se obazirati na nekoga kome to nije interesantno. A sama zabava ili hobi kako kome paše je korisna i edukativna a u tvojem sslučaju prelazi u umjetnost! Tako da ću ja i dalje čitati i gledati! zagi
Elegance:
--- Citat: Goran - 26. 06. 2019. 06:31:40 ---Bas tako- sto je sporiji odijek to mi je draze jer je meta dalja. Jos kad vidim novu mrlju na na pravom mjestu na meti ! zagi
Znam da ova moja zabava nije bas za svakog i vecini je to nezanimljivo, skupoi nepotrebno gubljenje vremena. Nekima je ovo cisto preseravanje i nema veze s lovom i ja ih razumijem. Pogledaj samo pocetak ove teme- dobra stvar je da je puno vode od tada proslo i stvari su krenule na bolje. Sad imate i ligu i kupove i puno ljudi se pocelo zabavljati ovim stvarima. Za mene je ovo lijepa zabava i odrzavanje nekakve kondicije plus uzivam svaki minut i veci dio mog zivota.
--- Kraj citata ---
Gorane, pratim te ;D ludiloo
mladjo:
Tako je ... zagi kome nije zanimljivo neka ne čita... gorane ako ne komentiramo ne znači da ne pratimo tvoje tekstove i izvještaje... ja volim pročitati sve što napišeš u vezi LR-a mada nemam uvjete niti opremu za baviti se time... ali su mi neki tekstovi pomogli da bolje shvatim neke stvari i izvučem iz onoga što imam i mogu, neki maksimum... doduše samo u lovu jer za neke ozbiljnije probe i vježbanje nemam uvjeta ni terena... u svakom slučaju samo ti piši sve što mislis da bi moglo biti zanimljivo... zagi
Gabro:
Vrijedi sve što su ljudi napisali Gorane!! Ako koji put i preskočim komentirat, sve revno pročitam i pogledam. Nemam uvjete a ni vremena baš trenutno da dođem ni blizu tog nivoa i vjerovatno nikad neču ni moč ali volim znat šta se sve može napravit i šta je sve moguče sa opremom i kalibrima koje i mi koristimo. Sjetim se puno puta kad sjedim s puškom na čeki ili štandu tekstova kako stisnut obarac, kojim dijelom prsta, disanja i slično a da nisam ovde pročitao ne bih nikad za to čuo. Zato ti hvala sta uzmeš vremena napisat koji poduži post i pojasnit neke stvari te postavit koji video. Svaka čast!! zagi zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju