Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (367/448) > >>

roger:
Naravno, pridruzujem se svim podrskama! Nemam sto dodati na to sta je napisao Johny 66, mladjo, gabro, itd...
Sami ti pisi Gorane.

Internet je pun tekstova na engleskom o long range, ali ovo je skoro jedinstveno mjesto, uz streljacki forum, gdje se o tome pise na Hrvtaskom, i uvelike pribilizuje ovu tematiku nasim lovcima, ali i ostalim zainteresiranima.

Go, Goran, go!!!! Well done!
 zagi

lovac10:
Dalekometni strijelci ovo je još aktualno
https://www.njuskalo.hr/dalekozori/swarovski-ct-85-oglas-27957385

Goran:
Hvala svima na podrsci i meni i ove teme koja po meni na svoj nacin cini ovaj forum drugaciji od nekih drugih. Sve one koje zanima biti bolji i sigurniji lovac ( i pun obolji strelac)bi sigurno pomogla ali shvatam one koji imaju uvrijedjena misljenja i ovo je njima tema koja ne pripada lovackom forumu.
Ja cu nastaviti kako i kad mogu. Zbog ove teme sam kupio Nikon kameru da mogu snimiti materijal  i da nije samo suplja prica i hvalisanje.  Nedavno sam nabavio i wifi kameru da mogu detaljnije snimiti dalje mete i polako radim na tome cim uhvatim vrijeme.  Nadam se uskoro ce nam pomoci svojim doprinosom clan forum koji zivi u USA i bavi se slicnim tematikama tako da tema bude kvalitetnija. Ne znam da li ste upoznati ali Double Alpha LR Club na Vrbovcu i Vrapcaku drzi godisnju ligu i nekoliko kupova a cujem pojavili su se i neki drugi klubovi i takmicenja pa se stvari razvijaju. ako zelite imati mjesto za pucanje uclanite se u odgovarajuce klubova a cini mi se da Double Alpha vodi i radom i primjerom postaje dom za LR u Hrvatskoj pa i sire. Mnogi Slovenski  strelci  kao i takmicari iz drugih okolnih zemalja polako pocinju dolaziti na tekme.  Lokalni takmicari postaju sve bolji i kvalitetniji i njihovi rezultati su impresivni a takmicenja su uvijek dobro posjecena. Dok sam ovde imam slobodu pucanja na mojim terenima  a kad dodejm tamo uclanicu se i ukljuciti  u klub. Hvala svima koji prate i ucestvuju u ovoj temi.

Goran:

Goran:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju