Streljaštvo > Tehnika gađanja
Lov na velikim daljinama
shandi:
Na sta je spala ova tema. Od kvalitetne teme, do toga da moras skrolati bez citanja. Hrpa gluposti i bezvezarija. Molio bi moderatore da ove postove prebace u “Zafrkancije forumasa”. Stvarno ne vidim smisao da se pisu storije bez ispaljenog metka. I ne razumijem clanove koji se daju navuci na ovu sprdnju. Gorane, zakljucaj temu na neko vrijeme dok pisac ne shvati kako stvari funkcioniraju, jer ovo je sad vec uzelo previse maha, a forum je ostao bez jedne kvalitetne teme koju si stvarno vrhunski obradjivao.
Goran:
Slazem se s tobom u potpunosti. Ranije su stvari bile pregledne I moglo se nesto vidjeti I procitati. S moje strane ja sam se trudio da napravim doprinos ali nisam moderator nego obican mali clan foruma koji je stavio malo truda u ove stranice pa misli da ima pravo biti nezadovoljan. Ovo mi se cini gore nego sam pocetak.
magwin:
n.h.f. dečki.
i iz ovog se opet nešta može naučiti.
Ivan 75 je napisao da je svjestan da je pretjerao pa ćemo vidjeti dalje.
Gabro:
Meni ga je pun qrac!! Po seljački!! Ne znan o temi skoro ništa da bi mogao nešto pametno pridodati ali guštam pročitat ali ovaj me brate udavi!! Mogu samo zamislit analize i istraživanja kad je išao prvi put hebavat!!
shandi:
--- Citat: Gabro - 27. 08. 2019. 20:46:25 ---Meni ga je pun qrac!! Po seljački!! Ne znan o temi skoro ništa da bi mogao nešto pametno pridodati ali guštam pročitat ali ovaj me brate udavi!! Mogu samo zamislit analize i istraživanja kad je išao prvi put hebavat!!
--- Kraj citata ---
Gabro, prvo si me dobro nasmijao, a onda si mislim da sam i ja htio tako napisati, ali sam bio malo liberalniji zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju