Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (394/448) > >>

Ideerp:
Ivane jesi ti uopće položio lovački i prida papire za nabavnu dozvolu? Gorane samo nastavi pisat,kad čitan to tvoje iman osjećaj koda san sa tobom dok pucaš...Gabro čini mi se da temperatura i vlažnost nisu bili zadovoljavajući pa je to odgođeno

Gabro:
Ma izvinjavam se kolegi malo sam i ja brutalan, jebiga dalmatinski temperament a i na poslu me iznervirali danas pa mi taman naletio kad sam upalio komp! Ne mislim nikoga omalovažavat i svakako cijenim dobru pripremu i istraživanje ali previše je previše!! Cijepanje atoma i teoriziranje šta bi bilo kad bi bilo nije svrha ove lijepe teme. Svaka čast na bogatoj bazi podataka ali ajmo malo se riječi na djela da to sve skupa ima nekoga smisla!! Živ i zdrav mi bio  zagi zagi zagi

springo:
Jaaaaaaako puno teoretiziranja, izmišljanja i pametovanja bez ijednog napunjenog i ispaljenog metka.
Moderator bi trebao "očistiti" ovu kvalitetnu temu od svih tih gluparija.

roger:
Ili kompromisno rjesenje da moderatori prebace teoretske tekstove u zasebnu temu.

magwin:
nije problem to isprebacivati ali onda se raskida tema i nema kvalitetan smisao, kao ni nova u koju bi to bilo prebačeno.. ovdje sve rasprave ne ispadaju katastrofalno iz teme.

a svima je lako otvoriti novu temu.  d1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju