Streljaštvo > Tehnika gađanja

Lov na velikim daljinama

<< < (420/448) > >>

Goran:
Pomalo vjezbam i pokusavam odrzati kondiciju. Evo jednog primjera. Meta je 300mm  a grupa oko 28 cm. na toj daljini to je 1.31 MOA sto je previse i nije dobro. Takmicarska grupa bi trebala biti oko 15 cm ili 0.7 Moa do kej za lov dovoljno 20 cm grupa. Moja je veca u ovom slucaju  i nije dobra. Ovo je simulacija lova i u kratko vrijeme se sve desi sto zelim uvjezbati.

Goran:
Na ovom forumu godisnje dobijem izmedju 600 do 800 poruka uglavnom tehnicke prirode i trudim se svakom odgovoriti mada ne uvijek na vrijeme. Na neka od pitanja ne zelim odgovoriti jer mislim da pitanja nisu uobicajene streljacke ili lovacke prirode i ne pripadaju ovom forumu. Ne zelim davati savjete za ilegalne proizvode, nesigurne ili nedokazane tehnologije ili modifikacije a ni reloading informacije. Neke stvari u odnosu na LR nisu za objavu i nisu potrebne lovcima ili takmicarskim strelcima.  Molim da ne postavljate pitanja na koja necu odgovoriti.

Ivan75:
Nitko ne komentira 600-800 odgovorenih pitanja godišnje. Svaka čast na volji Gorane i nesebičnosti za podijeliti znanje i iskustvo.

roger:
Goran je dragulj, gem, asset ovog foruma, i to treba reci na glas.

Tihim i marljivim radom izuzetno je utjecao na formiranje long range streljastva u Hrvatskoj, kroz rad na ovom forumu pri lovackoj populaciji kod nas.

Goran je ulozio vise od deset godina svakodnevnog rada, i proaktivnog pozitivnog inputa, uvjek spreman na odgovore i pojasnjenja na forumu, besplatno, nesebicno, iz cistog entuzijazma iz ogromne baze svog iskustva i teoretskog znanja.

bravooo

Medjutim, nas narod, a pogotovu kroz neizgradjenu modernu internet kulturu, nema obicaj odavati javna priznanja. (sto je besplatno, to je "for granted", ne cijeni se, i podrazumijeva se) i javna podrska Goranu je zapravo pojedinacna i rijetka.

Ivan 75, potpuno si u pravu, i hvala sto si ovo napomenuo.
 zagi

Pinia:
 d4 d4 d4

Goran je dragulj ovog foruma to je istina!

Ali iskreno nisi ni ti daleko kolega Roger od statusa forumskog dragulja  ;D

Vas dvoje ste razlog zašto otvaram ovaj forum, listam sve postove koje ste napravili da nebi mi nešto izmaklo.

Vaši postovi su pure gold!  teaa

Svaka čast tebi i Goranu!  zagi zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju